Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,749

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

KaRgA' Alıntı:
Selam murat abi seninlede fazla tanışamadık resminde biyerlere çıkyon hayırdır dağcılık filanmı var abi okadar yükle nere gidiyonsun böle :D

Selamlar İsmail Bey,
O resim bu sene Kazdağlarında yaptığımız Ayazma - Altınoluk yürüyüşünde çekilmişti...Sırt çantamda 3 günlük kamp malzemelerim ve giyeceklerim vardı...Bizim yaptığımız dağcılıktan ziyade Trekking sayılabilir...(Hatta onu bile dört dörtlük yaptığımız söylenemez de Tezzmertek - Murat' ın yanında ;) )

ualkan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Fatoş, hafta sonu sattın bizi. :smiley: :smiley:

Valla ben gripli durumuma rağmen gidelim dedim ama Eser yollarda uğraştırma bizi dedi :(... Resimlerinize baktım, katılamadığım için de çok üzüldüm :(...

skydiver26' Alıntı:
Güzel iltifatın ve teklifin için çok teşekkür ederim...Hiç belli olmaz hanımla zaten uzun süredir konuşuyoruz bir yerlere kaçalım diye...Belki bir Trakya turu yaparız kısa süreli...Ama benim bir kötü huyum var beni kahveyle kandıramazsın...Gittiğim yerin mutlaka lezzetlerini tatmak isterim... ;D ;D Biraz yüzsüz müyüm neyim ben ya... ;D ;D

Bi Tekirdağ Köftesi ısmarlarız beya ;D ;D ;D ;D ;D

Fatoş bende grip olmama rağmen gittim. Gerçekten çok güzel bir yürüyüş oldu. Ama şimdi antibiyotiklere başladık. :smiley:

Ümit abi, ben en son nisan ayında yürüdüm, sonrasında da zaten hastanelik olmuştum biliyorsun :smiley:. Formdan çok düştüğüm için sizi de yavaşlatmaktan korktum :(...

ualkan' Alıntı:
Fatoş bende grip olmama rağmen gittim. Gerçekten çok güzel bir yürüyüş oldu. Ama şimdi antibiyotiklere başladık. :smiley:

hepinize geçmiş olsun acil şifalar bende askerde 22 saatlik cebri yürüyüşü yapmıştım 10 dakkalık dinlemeler halinde sonrasında ayaklarım botlara sımaz hale gelmişti :smiley:

Fatoş iyi olmuş hasta hasta gelmediğin. Ben işin şakasındayım. Yürüyüş güzeldi ama 16.4 km mesafe yürüdük. İlk defa gelen arkadaşlar vardı baya yoruldular.

İyi ki katılmamışım :D. Nisan ayındaki bizim halimiz aklıma geldi şimdi, hani "Ümit abi, bu son tepe mi" soruşumuz ;D, senin de her defasında "Evet" diyerek bizi kandırışın ;D ;D ;D...

ekiNoks' Alıntı:
Bi Tekirdağ Köftesi ısmarlarız beya ;D ;D ;D ;D ;D

Sadece Tekirdağ köftesiyle yırtamazsın...Ben burada bir kırma resmi görmüştüm sanırım Perihan Hanım paylaşmıştı....Ben ondan da isterim Fatoş... ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri