Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,700
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

seyyah-34' Alıntı:
tabiiki selam tüm dostların üzerine olsun.

Bende gezenbilirden başka hiç bir kurum veya kuruluşa üye falan değilim (msn hariç o zaruri iş icabı ,birde alım ,satım siteleri).
bilgisayarı açılış sırası son dakika haberleri ,hemen gezenbilir yeni mesajları ,sonra cevaplar ,daha sonra muhabbetten zaman kaldıkça insanlar için faydalı yeni konular.ve koca gün bitti. bilgisayarımda binlerce düzenleme yapılacak iş hep yarına kalıyor :D :D vatan sağolsun

Kemal abi hoşgeldin.. :D

ekiNoks' Alıntı:
Murat Bey, izin almıştım hatırlatırım :D :D :D

Ferdanem, nasıl oldun?

Hatırlamaz olur muyum...

Etiketler

Daha iyiyim Fatoş,Murat Bey...Ağrının şiddeti azaldı ama 24 saat sürmesi beni yordu...İlaç gibi gelen forumun sevgili üyeleri beni yalnız bırakmadı....Saolun .... :D

ferdane gül' Alıntı:
Daha iyiyim Fatoş,Murat Bey...Ağrının şiddeti azaldı ama 24 saat sürmesi beni yordu...İlaç gibi gelen forumun sevgili üyeleri beni yalnız bırakmadı....Saolun .... :D

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... (böyle miydi yahu :D )...

Hoşbulduk sefalar gördük ,gecenize sürayya yıldızı gibi arkadaşlarınız ,gündüzünüze ise, güneş gibi dostlarınız,eşilk etsin.

Sigara içen ya da bırakan listesinde olabileceğim çok zaman oldu ama neyseki alışmadım :smiley: ...Başarılar herkese...

Bende sadece gezenbilir ve facebooka bakıyorum ;) ...

Fatoş hanım acele yok. ya sabır biraz soğumaya bırakın bakın o sizi arıyacak müjde vermek için ;) :D :D :D

seyyah-34' Alıntı:
Fatoş hanım acele yok. ya sabır biraz soğumaya bırakın bakın o sizi arıyacak müjde vermek için ;) :D :D :D

Daha baskı kısmındayım Kemal abi, ben ondan "kabus olabilme" izni aldım :D, o kısma geçemedim henüz :D :D :D

Gazi dedem ben 15 yaşında iken o 115 yaşında idi ,birinci ,ikinci , dünya ve çanakkale savaşlarına katıldı. (1893 te yunanistanın alexsandırapolis ten (dedeağaç) balıkesire göç etti ) savaşlarda eşlerinin ölümleri üzerine bir çok kez evlendi (yunanlılar gözleri önünde hamile eşinin karnını deşmişler) . vefat etmeden önce bana alkol ve sigara hatta gazlı tüm içeçeklerden uzak durmamı söylerdi taa 1975 yılında. bu c...cla lar varya bunların içinde alkol var derdi ben şaşkın şaşkın dinlerdim. ama söylediği şeyler yıllar sonra bu c..cla firması tarafından da içinde kafain olduğu doğrulandı . yani dedem yıllar önce kafasından attığı şeyler bugün tasdikli doğrudur. enfes ve birbirinden leziz binlerce sağlıklı gıdalar varken, bu insanın neden illada gider canı muzur şeyler ister.
anlamaya çalışıyorum ;) :D

Ben de hiç anlayamıyorum Kemal abi ;D...

Arkadaşlar, hoş sohbet için çok teşekkür ediyorum. Sayenizde epey neşelendim, Allah razı olsun. Bir kusurum olduysa özür diliyorum :smiley:.

Şimdilik bana müsaade. İyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.