Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,837
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Aman aman sağlık haberleriini alalımda diğer sorunlar çabuk geçer. bakın şimdi karşımda açık olan tv den son dakika haberi vereyim 3 dakika kadar oldu kanal 7 de sabah prğmı yapan nur ertürk canlı yayında aniden fenalaştı ve hemen canlı yayında müdahele edildi canlı yayın şuan eski bir prğmı ile devam ediyor. ah ah işte böyle insanın bir kaç saniyede başına neler geleceği hiçmi hiç belli değil. mevlam hepinize hepimize sağlık ,sıhhat ve afiyetler versin.

Etiketler

selam herkese
nasılsınız bu gün yoğun işler arasında buraya da uğramayı ihmal etmiyoruz

a.s. sağlık haberlerinizi alalım yeter ,sonra işler yetişir.
bu arada burası neresi sizi bekliyor perihan hanım ;)

Günaydın Arkadaşlar ! Gününüz aydın yolunuz her daim açık olsun! ...
Bugün Ayşe Arman'ın köşesinde okuduğum ve faydasının olabileceğini düşündüğüm yazısını sizinle paylaşmak istedim..

82 yaşındaki Betûl Mardin’den Nalân Apa’ya 40 yaş öğütleri

1. Her sabah spor yapacaksın. Günaşırı filan değil evladım. Her sabah.

2. Hep çalışacaksın. Üreteceksin. Beynin meşgul olacak, hep koşturman gereken işler olacak.

3. Günceli takip edeceksin. Haber izle, dergi, kitap, gazete oku. Gündemi yakala. Her konuda kendini “update” et. Yeni çıkan kitapları da bil, yeni açılan lokantaları da, bu sene moda olan renkleri de.

4. Evlilik ise şart değil, kafanı takma. Gerekli de değil. Hatta şöyle söyleyeyim: One problem less! (Bir problem eksik!)

5. Çocuk meselesine gelince... Ha işte, burada akan sular duruyor. Yapabiliyorsan yap. Birini bu kadar çok sevmek, onun sorumluluğunu taşımak sadece onu değil, seni de mutlu eder. Doğurmayacaksan, evlat edin. O zaman da senin çocuğun değişen bir şey yok. Evlat edinmeyeceksen de, manevi çocuğun olsun, birini okut, geleceğini şekillendirmesine yardımcı ol.

6. Günde bir kere et ye. Mutlaka her öğün sebze ve meyve ye. Kusura bakma, ben tatlı severim. Tatlıdan uzak dur diyemeyeceğim!

7. Ölümden sonra yaşamak istiyorsan, günlük tut. O küçük notlar, hem kendi hayatının tanıklığı, hem de yarına kalan bir bilgi kaynağı. Mesele benim babam, hiç üşünmeden 60 sene boyunca her gün Ece Ajanda’sına o gün olanları yazmış. Hâlâ açıp okuyorum ve çok faydalanıyorum.

8. Olumlu olacaksın.

9. Bazı şeyleri kabul edeceksin: Bütün kadınların seni sevmesine imkân yok! Demek ki bazı kadınlara dikkat edeceksin.

10. Erkeklere gelince, aynı anda birkaçını sevmeyeceksin. Ama onların böyle bir yeteneği olduğunu bileceksin!!!

Abdullah bey kardeşim,
Biz artık unu eledik ve eleği astık evde gezenbilirde teselli buluyor vede teselli etmeye çalışıyoruz. mesaj sayınız izin veriyorsa açtığımız konuları gezebilirsiniz

seyyah-34' Alıntı:
Abdullah bey kardeşim,
Biz artık unu eledik ve eleği astık evde gezenbilirde teselli buluyor vede teselli etmeye çalışıyoruz. mesaj sayınız izin veriyorsa açtığımız konuları gezebilirsiniz

Açılmış konuları gezmek için mesaj sayısını bir önemi yok Kemal Bey ,

;D

TezzMertek' Alıntı:
Açılmış konuları gezmek için mesaj sayısını bir önemi yok Kemal Bey ,

;D
Ben üye olurken vardı ama şimdi geriye gidipte 20 mesaja geri dönemiyorum iyi oldu sizden öğrenmiş oldum. teşekkür ederim murat bey kardeşim
bir ara forumun birisinde sedat açıl bey bu kotanın kalktığını okumuş gibiyim ama emin değildim.
saygılar

Özel mesaj yollayabilmek ve profil görüntüleyebilmek için 20 adet kota sınırı vardı daha önce.
O kota kaldırılmış ama yakında tekrar konur.
Yeni gelen üyelerden bazıları özel mesaj ile bayan üyeleri rahatsız etmişler.
Şikayetler gelmeye başladı da.
:(

Akşamüstü Neşesi;

Derin anı

Dört yaşındaki azman yeğenimi azıcık sakinleştirmek adına bir yol ararken birden sağındaki solundaki yara berelerin sebebini sormak aklıma geldi... E tabi mevzuu azman olunca liste de oldukça uzun... Ayaklardan başlıyorum sormaya, hepsinin sebebini en ince ayrıntısına dek hatırlıyor. Sonunda bacaktaki yaraya geliyor. Nedenini sorduğumda birden ciddileşiyor ve kopmama neden olan cevap geliyor. ''Dayı işte o yaranın bende çok eski ve derin bir anısı var.'' Ya tabii, eminim azmancım kesin yaramazlık peşinde değil İstiklal mücadelesinde aldın sen o yarayı...

TezzMertek' Alıntı:
Özel mesaj yollayabilmek ve profil görüntüleyebilmek için 20 adet kota sınırı vardı daha önce.
O kota kaldırılmış ama yakında tekrar konur.
Yeni gelen üyelerden bazıları özel mesaj ile bayan üyeleri rahatsız etmişler.
Şikayetler gelmeye başladı da.
:(

Hadi yaaa ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri