Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,705

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

[attachment=1]

günayd?n.gif

Günaydın arkadaşlar..
Akşam Muhabbetin orta yerinde apar topar çıkdığım ve iyi geceler bile diyemediğim için hepinizden özür dilerim. Kızım çığlık içinde uyandı. Meğer kabus görmüş...Sabaha kadar boynuma sarılarak uyudu...Tabi bu duruma oğlum biraz bozuldu ve gecenin bir yarısı oda yanımıza yattı ....Sabaha kadar uykusuz bir gece geçirdim velhasıl....Tekrar özür...

Hay Allah, çok geçmiş olsun Murat Bey, halbuki biz el birliği ile (sigara) kabusu size yaşatmak istemiştik ama, nneeyyyssseeee ;D... (şaka tabii :smiley: )

Nasılsınız diye sormayayım o zaman? Anladığım kadarıyla yorgun ve uykusuzsunuz :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Hay Allah, çok geçmiş olsun Murat Bey, halbuki biz el birliği ile (sigara) kabusu size yaşatmak istemiştik ama, nneeyyyssseeee ;D... (şaka tabii :smiley: )

Nasılsınız diye sormayayım o zaman? Anladığım kadarıyla yorgun ve uykusuzsunuz :smiley:...

Evet uykusuzum ve her tarafım ağrıyor ama sabah onların kollarında kalkmak ve güne başlamak herşeye değdi doğrusu...

Değmez mi, onlar tertemiz, apayrı, huzur veren bir dünya. Ne mutlu size :smiley:...

İnşallah onların yanında sigara içmiyorsunuzdur Sayın Aksu Murat? ;D...

ekiNoks' Alıntı:
Değmez mi, onlar tertemiz, apayrı, huzur veren bir dünya. Ne mutlu size :smiley:...

İnşallah onların yanında sigara içmiyorsunuzdur Sayın Aksu Murat? ;D...

Kesinlikle evde, arabada sigara içmiyorum..İşyerinde zaten içemiyoruz...Siz benim bir paket falan bitirdiğmi düşünüyorsunuz herhalde :D günde sadece 5 tane içiyorum sigarayı...Pazartesi gününden sonra biraz daha düşeceğini düşünüyorum...Kendime yeni bir aktivite buldum, bu da bana pek fazla boş zaman bırakmayacak...Ben genelde sigarayı boş kalınca arıyorum da... ;)

Ben aslında bir paket değil, fazlasını içtiğinizi düşünmüştüm ::smiley:...

E o 5 tane sigarayı hiç içmeyiniz efenim. Sizi ilk fırsatta bizim "sigarayı bırakanlar listesi" nde görmek istiyoruz ;D (biraz emrivaki oldu ama idare edin artık ;D )

Hayırlı sabahlar arkadaşlar , ayırlı sabalar kızçeler.

fatoş hanım ,nerede bu perihan kızçesi :D

ekiNoks' Alıntı:
Ben aslında bir paket değil, fazlasını içtiğinizi düşünmüştüm ::smiley:...

E o 5 tane sigarayı hiç içmeyiniz efenim. Sizi ilk fırsatta bizim "sigarayı bırakanlar listesi" nde görmek istiyoruz ;D (biraz emrivaki oldu ama idare edin artık ;D )

Ben bir paketten 5 taneye indirdim..İnşallah tamamende bitecek ama biraz zaman...

seyyah-34' Alıntı:
Hayırlı sabahlar arkadaşlar , ayırlı sabalar kızçeler.

fatoş hanım ,nerede bu perihan kızçesi :D

Perihan kızçesi psikiyatri de Kemal abi ;D...

Meryem kızçesi de tepeden bakıyor, bi Günaydın der herhalde, demezse de hoş göreceğiz artık onları "psikiyatri servisi".... ;D

ekiNoks' Alıntı:
Perihan kızçesi psikiyatri de Kemal abi ;D...

Meryem kızçesi de tepeden bakıyor, bi Günaydın der herhalde, demezse de hoş göreceğiz artık onları "psikiyatri servisi".... ;D

:smiley: :smiley: günaydın..tam yazcam hasta giriyor yazamadım birtürlü neyse ..
nasılsınız ? perihan hanım çok yoğun bu sabah psikiyatri servisi full..

Günaydın canım, hoş geldin :smiley:. Perihan' a selamlar...

Benden çok şükür, sen nasılsın?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR