Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,684
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:
Damat efendinin yan dişleri çıkmaya çalışıyor ablacım, tahmin et halimizi ;). Bir de artık poposunun üzerine oturmaya başladı ya, yetiştiği yerde eline ne geçerse kırıyormuş ;D. Bunları şimdiden söyliyeyim de, sonra yok sizin ki telefonu kırdı, yok internetten çıkmıyor falan filan olmasın yani ;D....

kriterlere uyması gibi bişey söz konusu değil. artık bahtımıza ne çıkarsa :D :D
çocuk AB'ye girmeyecek sonuçta..

Etiketler

Ferdanem ne tesadüf ;)... Ben hala işteyim ama siz de bana doping gibi geldiniz :smiley:. Teşekkür ediyorum hepinize :smiley:...

ömrümü7ler' Alıntı:
kriterlere uyması gibi bişey söz konusu değil. artık bahtımıza ne çıkarsa :D :D
çocuk AB'ye girmeyecek sonuçta..

Ablacım hatırlatırım, çift vatandaşız biz, dolayısıyla senin kız da otomatikman AB ye girmiş olacak ;D ;D ;D... Çok şanslı bizim gelin yahu ;D...

ooo Arkadaşlar burası evlilik programına döndü....Fatoş bu kadar yazarsan başka telefonlar ;) pardon mesajlar gelecek bizde talibiz diye...

ekiNoks' Alıntı:
Ferdanem ne tesadüf ;)... Ben hala işteyim ama siz de bana doping gibi geldiniz :smiley:. Teşekkür ediyorum hepinize :smiley:...
Annemin hastanede tetkiki vardı,onu eve getirip bir uyumuşum ki sorma,geç olunca ve ağrıda devam edince gitmedim işe(acısı yarın çıkar,koştururum)

ferdane gül' Alıntı:
ooo Arkadaşlar burası evlilik programına döndü....Fatoş bu kadar yazarsan başka telefonlar ;) pardon mesajlar gelecek bizde talibiz diye...

Bizim oğlumuzun başı bağlı, söz verildi bir kere :D...

ferdane gül' Alıntı:
Annemin hastanede tetkiki vardı,onu eve getirip bir uyumuşum ki sorma,geç olunca ve ağrıda devam edince gitmedim işe(acısı yarın çıkar,koştururum)

Çok geçmiş olsun canım, annenin tetkik sonuçları belli mi?

ekiNoks' Alıntı:
Bizim oğlumuzun başı bağlı, söz verildi bir kere :D...

Çok geçmiş olsun canım, annenin tetkik sonuçları belli mi?

Oğlanı bu kadar anlatma,başının bağını çözerler ;) ...

Tetkikler 3 gün daha devam edecek....

skydiver26' Alıntı:
Geçmiş olsun Ferdane Hanım, umarım ciddi bir şey yoktur.
Yok sanırım ciddi birşey ama doktorlar BTdediğimiz bilgisayarlı tomografi istedi ,bugünkü ağrıyı çekerken ki halimden sanırım korktular...Bana kalsa annem olmasa eve bile gelmez çalışırdım ;) ...Teşekkür ederim siz nasılsınız?

ferdane gül' Alıntı:
Yok sanırım ciddi birşey ama doktorlar BTdediğimiz bilgisayarlı tomografi istedi ,bugünkü ağrıyı çekerken ki halimden sanırım korktular...Bana kalsa annem olmasa eve bile gelmez çalışırdım ;) ...Teşekkür ederim siz nasılsınız?

Teşekkür ederim Ferdane Hanım, Çok sakin bir gün geçirdim, zaman zaman sizlerin sohbetlerini okudum....Artık mesai de bitiyor daha bir keyifli oluyor insan....Bu arada Annenize ve size acil şifalar dilerim...

Teşekkür ederim :D ...Annemin rutin kontrollerini biraz detaylandırdım...Gerçi bugün beni gören annemi bırakıp benimle ilgileniyordu... ;) Forum iyi geldi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.