Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 693,765
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

buda benden murat öz beye misilleme tazecik bir resim bir kaç dkk önce çektiğim.

aldım tabağı salona resmini çekmeye giderken hanım arkamdan sesleniyor beyyyy kadayıfları nereye götüryorsun diye , dedimki arkadaşlara ikram ediceğim annem yaşlı aa ne zaman gelmişler gezenbilirliler yaa bizemi gelmişler bir anda koptuk burada. :D :D :D
buyrun afiyet olsun aman kilo yapmasın ;)

[attachment=1]

BAYRAM TATLISI.jpg

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Kim tutuyor sizi.
Atlayın arabaya vurun dağlara kendinizi.

Okuyan da LOST dizisinde figüranlık yapıyorsunuz sanacak.
:p

Süper benzetme... Ama biraz vicdan lütfen bu resimlerdi yayınlanmaz ki.. :smiley: Çıkabilen var çıkamayan var...:(((

seyyah-34' Alıntı:
buda benden murat öz beye misilleme tazecik bir resim bir kaç dkk önce çektiğim.

aldım tabağı salona resmini çekmeye giderken hanım arkamdan sesleniyor beyyyy kadayıfları nereye götüryorsun diye , dedimki arkadaşlara ikram ediceğim annem yaşlı aa ne zaman gelmişler gezenbilirliler yaa bizemi gelmişler bir anda koptuk burada. :D :D :D
buyrun afiyet olsun aman kilo yapmasın ;)

[attachment=1]

Mükemmel görünüyor kadayıf...Annenizin ellerinden öperim...

Çıkamadığım için biraz kıskandım napalım...İşin espirisi bir tarafa gerçekten güzel resimler...Devamını da bekliyoruz...Bursa' ya nezaman geleceksin diye sormuştum ama yanıt alamadım...Gelişinden haberim olsun proğramını çok doldurma, biraz boşluk bırak...

Haber Yayın Tarihi: 23.09.2009 11:05

Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek dağ dizisi olan Kaçkarlara ve eteklerindeki yaylalara mevsimin ilk karı yağdı.

Yaklaşık 3000 metre yükseklikteki Kaçkar Dağı etekleri ve Kavrun Yaylası'nda bulunan yaylacılar ve turistler kar yağışını sevinçle karşıladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle yaylada bulunan yerli turistler yağan karın keyfini çıkardı. Yaylacılar ise karın bu yıl önceki yıllara göre daha erken yağdığını söyledi.

(CİHAN)

skydiver26' Alıntı:
Bursa' ya nezaman geleceksin diye sormuştum ama yanıt alamadım...Gelişinden haberim olsun proğramını çok doldurma, biraz boşluk bırak...

3-4 Ekim tarihlerinde Bursa'da olacağım.
4 Ekim'de büyük ihtimalle Tasim ağabey ile trekking yaparız Uludağ'da yada başka bir parkurda.
:smiley:

Şu sıralar etkinlik yapamam ama geldiğinde mutlaka görüşelim 4 ekim akşam yemek için kimseye söz verme...

Söz vermeyeyim adaşım.
Cumartesi hayırlı bir işimiz var.
Pazar akşamının ne olacağı muallakta şu an için.

Bayram da yapmış olduğum kamp etkinliğime ait link;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39790.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

SON KONULAR

Geri