Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,457
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

peşehodka' Alıntı:
adım Perihan
kahve de İzmir de kemeraltında çekildi dibek kahvesi içmek onu araya araya buldum ve içtim ama size de yaparım ben :smiley:
kahve resmınin belli özenle olduğu bir fark hisettimdi..ayy ıyce canım çekti önümde çay var ama türk kahvemizde ne hos deılmı sızın gıbı güzel insanlarla fatoş abla sizle içmek isterim
sizide Ankaraya beklerim iyi fal bakarım el falı ama
ince davetiniz mutlu etti ..fıkra köşesi konusunu bulamıyorum eski fıkraları okuyayım:smiley:yenisi olsun şimdi pat die çıkmaz

Etiketler

ekiNoks' Alıntı:
Güzel olan her şeye varım :D

Meltemcim, esas biz şu peşehodka Perihan la yan yana gelince Karadeniz in Temel ile Dursun u gibi oluyoruz ;D ;D ;D
sizede ankaraya davetim fıkara anlatamam ne yetneksizlik sizle atkılınca belki bulaşır :smiley:

Muratcım (Öz) Canım Yarın belki görüşemeyiz erken erken Yeni yaşını kutlamak istedim.. :smiley:

İyiki doğdun..İyiki varsın...

Sağlık Mutluluk ve Esenlikler....

SANY0086.jpg

ekiNoks' Alıntı:
Ben gidiyorum siz geliyorsunuz, siz gidiyorsunuz ben geliyorum. Bi buluşamadık yahu... ::smiley: :-\

eeee daha daha nasılsınız arkadaşlar? ;D
Gerçekten bir buluşamadık;belli saat verip de o saattemi nete girmeli ne ;) ,gönüller bir olsun canım....

skydiver26' Alıntı:

Özür dilerim Ferdane hanım ilk mesajınızı yeni gördüm..Herhalde ikinci mesaj beni de kapsıyor tekrar özür dilerim saygısızlık yapmak istemem doğrusu..
Rica ederim Murat Bey,sizin mesajınız sonra yazıldı ama sizinle asla ilgili değil,nezaketiniz için teşekkür ederim...Bir ara bu bölümde kimse yoktu,tek tük giren vardı ,onun için yazmıştım ;) ....

ferdane gül' Alıntı:
Rica ederim Murat Bey,sizin mesajınız sonra yazıldı ama sizinle asla ilgili değil,nezaketiniz için teşekkür ederim...Bir ara bu bölümde kimse yoktu,tek tük giren vardı ,onun için yazmıştım ;) ....

Günaydın Arkadaşlar.....
Anladım Ferdane Hanım...Bende üzerime alınmıştım da ;)

skydiver26' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar.....
Anladım Ferdane Hanım...Bende üzerime alınmıştım da ;)

herkese günaydın ferdaneciğim dün ortaya bişey söyledin herkes üstüne alındı murat bey bende üstüme alındım bu lafı dün ;D ;D ;D

murat doğumgünün kutlu olsun iyiki doğduuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn :D

günaydın fatooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bak bu sefer buluştuk sayfada

:D :D :DYeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin süprizle getirsin. MUTLU YILLAR MURAT!!! :D :D :D

cidowsky' Alıntı:
herkese günaydın ferdaneciğim dün ortaya bişey söyledin herkes üstüne alındı murat bey bende üstüme alındım bu lafı dün ;D ;D ;D

Evet Çiğdem Hanım dün gereksiz bir alınganlık göstermişiz.... ;D ;D ;D

Eyyy gidi Murat,

bir yaş daha yaşlanıyorsun demek :D

Nice mutlu, Sevinç' li yıllara ;)

[attachment=1]

dgunu2.jpg

Teşekkürler Arkadaşlar ,
Bu gün çok yoğun bir gün beni bekliyor.
Depolarımız taşındı düzenleme yapmam lazım.
:(

İyi Çalışmalar ve günler diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR