Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,400
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

cidowsky' Alıntı:
benim bu yıl tatil konusunda hep bahtsızlığım üstümdeydi önce yaz tatilim berbat geçti bi soğuk bi dalga bi asosyal bölgedeydik kös kös oturduk sonra bayramda yedigöller kampını 1 ay 4 gözle bekledim iptal oldu sonra bayramda alanyaya gidelim kamp yapalım dedim dolular yağmurlar kfamıza yağdı kamp yapamadık otele kapağı attık kös kös olduk yani :D ama genede umutluyuz mutluyuz nice mutlu kamplar bizi bekler :D

Benden iyisin gene :smiley:...

Etiketler

Kamp Çadırlarımız.
Pankart Hatice ablada kalınca Gezenbilir Tişört ile reklam. ;D

[attachment=1]

Geç Öğlen yemeğimiz.
[attachment=2]

Eşşek gibi taşırım , Kral gibi yaşarım.
[attachment=3]

Şeker Bayram - Kamp 034.jpg

Şeker Bayram - Kamp 037.jpg

Şeker Bayram - Kamp 038.jpg

Kamp alanında ki ocağın geldiğimizde ki durumu.
[attachment=1]

TezzMertek'in çalışmasından sonraki hali.
[attachment=2]

Akşam yemeği ve kamp ateşi için kibriti dört göz ile bekleyen odunlar. ;D
[attachment=3]

Hımmm. ;)
[attachment=4]

Sucuklarımız pişerken , çaydanlığımız da fokurduyor.
[attachment=5]

Şeker Bayram - Kamp 039.jpg

Şeker Bayram - Kamp 040.jpg

Şeker Bayram - Kamp 041.jpg

Şeker Bayram - Kamp 060.jpg

Şeker Bayram - Kamp 068.jpg

Eşşek gibi taşırım , Kral gibi yaşarım.
[attachment=3]
[/quote]

My Favorite Philosophy.... :D

Murat öz bey Merhaba lar sizinde bir çok bildiğiniz resim video formatlarını değiştiren prğmlar vardır fakat bendeki prğm o kadar kolay basit ve pratik ki hem türkçe hem hem limitsiz free ayrıca resim video müzik ve bir çok seçenekli ,ayarları oldukça kolay işinize yarar ise linkini verebilirim.

TezzMertek' Alıntı:
800 * 600 ebatlarında küçültmek istediğim halde 837*637 olmuş.
Forum formatına uymadığı için kalitesi bozuldu onu düzeltmeye çalışıyorum adaşım.

böyle bir sıkıntı yaşamamanız için size faydalı olmak istedim

sabah sabah ne bunlar yaaa muratçığım bak şimdi yengene gösterdim sen dedim doğruuuu mutfağaa aynen bunları bana hazırla henüz kahvaltı yapmadım görüyormusunuz nasıl kötü örnek olduğunuzu 3 yılda 15 kilo vermiştim napçaz şimdi can çekti bir kez az sonra verdiğim kiloları sayende tekrar alıcam :D :D :D

Fotoğrafların boyutunu başka bir programda , foruma yerleştirmeyi başka bir programda yapmaktayım Kemal Bey.

Limit problemini format ve boyut değiştirirken değilde internet üzerinden yayın yapabilmek için kullandığımız web sitesinden kaynaklanıyor.

Gezenbilir Galeriye alarak bu sorunu da aşacağım ama zaman alacak.
Kapasitesini aşmadığım diğer üyeliklerimi kullanacağım şu an için.

aslanahmet' Alıntı:
Sırt çantamı aldığım gibi otobüsle günü birlik gelirim. Senin evinin önünde kamp atarım :smiley:

Beklerim Hakan Bey,
Ön bahçede hayli uygun yerler var.
Balkonum da körfez manzaralı.
;D

muratçığım eşim en solda ki iki tasın içindekilerin ne olduğunu soruyor yüklüyorsun bari tarifinde yaz başım derde girdi burada benim yahuuu :D :D

Sibel Hanımın getirmiş olduğu Kabak Mücver ,
Kabaklar rendelenip farklı malzemeler (maydanoz vs) karıştırılarak kızgın yağda kızartılıyor bildiğim kadarı ile.

TezzMertek' Alıntı:
Sibel Hanımın getirmiş olduğu Kabak Mücver ,
Kabaklar rendelenip farklı malzemeler (maydanoz vs) karıştırılarak kızgın yağda kızartılıyor bildiğim kadarı ile.

Annemden gördüğüm kadarıyla yumurta ve birazcık da un rendelenmiş kabak a katılarak kızgın yağda pişiriliyor :D...

Kim tutuyor sizi.
Atlayın arabaya vurun dağlara kendinizi.

Okuyan da LOST dizisinde figüranlık yapıyorsunuz sanacak.
:p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR