Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 693,042

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sağol İyiyiz bizlerde...

Senden bir ricam var....Zerrincim kötü bir olay yaşamış sanırım..Geçmiş sayfalardan baktım şimdi..Bir ara gripti sanırım ama bu başka bir durum anladığım kadarıyla..

Çok geçmiş olsun dileklerimi ve sevgilerimi iletirsen sevinirim..Acil şifalar diliyorum kendisine...

Teşekkürler...

Hakan ,elbette iletirim,daha bugün uzun uzun konuştuk...Zerrin,kaburgalarından sıkıntı yaşıyor,ezilme var...Şu an istirahatte...Soran herkese selamı var,internete şimdilik girmiyor

ferdane gül' Alıntı:
Hakan ,elbette iletirim,daha bugün uzun uzun konuştuk...Zerrin,kaburgalarından sıkıntı yaşıyor,ezilme var...Şu an istirahatte...Soran herkese selamı var,internete şimdilik girmiyor

Anladım...Sen sevgilerimizi ilet iyi baksın kendine..

herkese günaydın arkadaşlar bi bayramı bi ramazanı devirdik gene :D

Aynen öyle Çidemcim :smiley:.

Nasılsınız arkadaşlar, bayramı nasıl geçirdiniz, neler yaptınız?

Günaydın Arkadaşlar ,

Bayramın 2.günü İzmir'den arkadaşımız Sibel Bayçin ile yine dağa kaçtık.
Bu seferde birilerini davet etmeye fırsatımız hem oldu hem olmadı. ;D

Kamp atacağımız yere 3 saatlik bir yürüyüşten sonra ulaşıldığı ve full malzemeli çanta ile yürüneceği için kimseyi davet etmeyi düşünmedik. Davet ettiğimiz arkadaşlarında işleri olunca 2 kişilik güzel bir kamp oldu.

Hikayesi ve fotoğrafları ilerleyen günlerde Kampçılık sayfasında yayınlanacaktır.

Şimdilik iki fotoğraf ile yetinelim.

İzmir - Kemalpaşa İlçesi - Yukarı Kızılca Beldesi Mahmut Düzlüğü Kamp alanı
Rakım : 980 metre

[attachment=1]

Mahmut Dağı Zirvesi (1389 metre) - GPS Kayıtları
[attachment=2]

Şeker Bayram - Kamp 042.jpg

Şeker Bayram - Kamp 098.jpg

benim bu yıl tatil konusunda hep bahtsızlığım üstümdeydi önce yaz tatilim berbat geçti bi soğuk bi dalga bi asosyal bölgedeydik kös kös oturduk sonra bayramda yedigöller kampını 1 ay 4 gözle bekledim iptal oldu sonra bayramda alanyaya gidelim kamp yapalım dedim dolular yağmurlar kfamıza yağdı kamp yapamadık otele kapağı attık kös kös olduk yani :D ama genede umutluyuz mutluyuz nice mutlu kamplar bizi bekler :D

Dost Vardir Gida Gibidir,onu Hep Ararsin.dost Vardir Ilac Gibidir Gerekirse Ararsin. Dost Vardir Hastalik Gibidir, Onu Aramazsin O Seni Bulur

Gününüz doğan güneş gibi aydın , sevdikleriniz altın gibi değerli olsun.

TezzMertek' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar ,

Bayramın 2.günü İzmir'den arkadaşımız Sibel Bayçin ile yine dağa kaçtık.
Bu seferde birilerini davet etmeye fırsatımız hem oldu hem olmadı. ;D

Kamp atacağımız yere 3 saatlik bir yürüyüşten sonra ulaşıldığı ve full malzemeli çanta ile yürüneceği için kimseyi davet etmeyi düşünmedik. Davet ettiğimiz arkadaşlarında işleri olunca 2 kişilik güzel bir kamp oldu.

Hikayesi ve fotoğrafları ilerleyen günlerde Kampçılık sayfasında yayınlanacaktır.

Şimdilik iki fotoğraf ile yetinelim.

İzmir - Kemalpaşa İlçesi - Yukarı Kızılca Beldesi Mahmut Düzlüğü Kamp alanı
Rakım : 980 metre

[attachment=1]

Mahmut Dağı Zirvesi (1389 metre) - GPS Kayıtları
[attachment=2]

Murat bizim gibi evde bayram geçirenler için resimleri acele yüklede şöyle bir bakıp ahh çekelim:D

800 * 600 ebatlarında küçültmek istediğim halde 837*637 olmuş.
Forum formatına uymadığı için kalitesi bozuldu onu düzeltmeye çalışıyorum adaşım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR