Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 707,724
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kemal Bey, bu ne güzel bir Günaydın oldu böyle :smiley:. Sağolun...

seyyah-34' Alıntı:
Binlerle mukabele ediyorum fatoş hanım
Bugün kiminin gözü aydın , kimine geçmiş olsun , kimine acil şifalar , kimi hoş gelmiş , kimine güle güle , kimine tekrar bekleriz , kimine vatan sağolsun , bir çok giden memnun ki yerinden çok seneler geçti dönen yok seferinden , onlarada son sözümüz mahşerde buluşuruz.
sağlık sıhhat saygılar ve sevgilerle hayırlı neşe ve huzur dolu bir gün temennisi ile.
bunları bana bir anda bir günaydın ifadesi yazdırdı hiç mübalasız.

Evet Ömer, bu aralar hepimiz yoğunuz galiba. Bizraz da oruçtan olsa gerek :D, ihmal ettik burayı :smiley:...

figo' Alıntı:
Günaydın günaydın.
İşlerden kendimizi alamadığımız için biraz kopukluk oldu ama yine de yoklama yapıyoruz ;D

Etiketler

İzindeyken benim de sabahladığım zamanlar oldu ama izin bitti :D...

Çiğdemmmmm Günaydın :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Kemal Bey, bu ne güzel bir Günaydın oldu böyle :smiley:. Sağolun...
sebebi emin olunki siz oldunuz bir anda çıkıverdi klavyeden sizler sağolun
ben yerine göre çok espirili , yerine göre ciddi bir işveren , evinde çocuklaşan bir baba , doğada hele kar yağmışsa hemen karda yuvarlanan bir abiniz gelsin aklınıza yerine göre her konuda seviyeli ama dozu kaçırmadan tartışan bir abinizim.
40 yıl çalıştım şimdi sizin nasıl terler içinde çaılştığınızı hergün evde pc başında izliyorum , ben çok terlemiştim sıra sizde şimdi az kaldı şu zeynebi de bi yolliyim yengenizle aniden çat kapı kapınızda olablirim ;D türkiyemin her köyünde uyanmaya az kaldı ,sizin oralarıda iyi bilirim nede olsa orada askerlik yaptım bir zamanlar . saygılar.
sanki tanışma forumu gibi oldu :D

ben iyiym de işler kesat kimseler yok bugün yav
Ahmet bizim şişler ne oldu abi bak tavuklar kartlıyor ha :D

arwin' Alıntı:
Hlledilmeyecek bir sorun değil de dayatmayla yapılan iş , gece 2 den beri uğraşım boşa gitti.. :-\

Piyasada işler çok ağır işliyor. Ne İstanbul'a ne de Çin'e gidemedik senesi geldi. İtelemeyle diyorlarya biraz katılıyorum bu söze.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR