Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 693,042
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

fatoş murat ve zerrin bu üçlüden hangisi çiğdemin japonunu yedi? suçlu kim çıksın ortaya :D

Etiketler

ALINTI

Ailesini ihbar eden çocuklar

Ruhat Mengi - Vatan Gazetesi Yazarı.

Geçenlerde bana gönderilen yüzlerce yeni kitap arasında bulduğum ve elimden bırakamadığım “Şu Dağın Ardı İran” isimli kitabı önereceğim. Bir İranlı’yla evlenerek Ankara’dan Tahran’a giden ve orada 2,5 yıl yaşayan, ülkesine dönme hakkı bile elinden alınan Meltem Vural’ın: “Acı günleri ardımda bırakarak yıllar sonra kavuştuğum özgür ülkemin yanı başındaki tehlikenin farkına vardığımda, İran’da gördüklerimi sizlerle paylaşmayı bir yurttaşlık görevi bildim” diyerek yazdığı kitapta; “Anne babalarını ihbar eden 4-5 yaşındaki çocukları, ‘saçı göründü’ diye 80 yaşındaki kadına silah doğrultan devrim muhafızlarını, İslâmi giyinmeyen kadınların yüzlerindeki kezzap ve jilet yaralarını” okumak Meltem Vural’ın ülkesine dönmek için neden yanıp tutuştuğunu anlatmaya yetiyor.

Şu cümleyi de alalım: “Çoğunluğu kadın olan kalabalıklara el sallayarak uçaktan inen Humeyni, altı yıl sonra ‘Allah’ın aziz yaratıkları’nı sıralarken hamamböceğini 8’inci sıraya, kadını 14’üncü sıraya yerleştiriyordu...”

Özellikle kadınlar, bu kitabı mutlaka okumalı!

Duşta ki Tehlike.

[attachment=1]

Duşta ki Tehlike..jpg

Öğlen Neşesi.

Ekonomi yapmak

Neymiş efendim artık zaman kötüymüş, ekonomi yapmak lazımmış, güneş kremleri ne kadar pahalıymış, vücudumuzun gölgede kalan yerlerine sürmemize gerek yokmuş. Mesela bacaklarımızın içi gölgede kalıyormuş. Eh be benim kozalağım, ben şaka yapıyorsun zannetmiştim ne bileyim cidden bacak aralarına krem sürmeyeceğini? Ondan sonra sünnetli çocuklar gibi gezersin işte öyle.

Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor : -Dedim ki: Ya Rasulallah, Kadir Gecesi’ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu: - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa’fü anni. (Allah’ım sen affedicisin, af...fı seversin, beni affeyle.) kandilimiz mübarek olsun..

skydiver26' Alıntı:
Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor : -Dedim ki: Ya Rasulallah, Kadir Gecesi’ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu: - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa’fü anni. (Allah’ım sen affedicisin, af...fı seversin, beni affeyle.) kandilimiz mübarek olsun..
Teşekkür ederim,duayı hatırlattınız...

Bende sizlerin ve tüm gezenbilirlilerin mübarek kadir gecesini canı gönülden tebrik eder bütün yaşamları süresince aileleri ile birlikte sağılkl,sıhhat,afiyet,huzur ve mutluluklar dilerim.
ayrıca skydiver26 murat aksu bey,e tşkler ediyorum tavsiye ettiğiniz dua bayağı tesirli ve faydalı bir dua olsa gerek.

Sevgili Moderatörümüz Zerrin'e

Çok geçmiş olsun..Yeni haberim oldu kusura bakma... :'(

( O balıkları tutarken suda çok kaldın anlaşılan ) :smiley:

Binlerle mukabele ediyorum fatoş hanım
Bugün kiminin gözü aydın , kimine geçmiş olsun , kimine acil şifalar , kimi hoş gelmiş , kimine güle güle , kimine tekrar bekleriz , kimine vatan sağolsun , bir çok giden memnun ki yerinden çok seneler geçti dönen yok seferinden , onlarada son sözümüz mahşerde buluşuruz.
sağlık sıhhat saygılar ve sevgilerle hayırlı neşe ve huzur dolu bir gün temennisi ile.
bunları bana bir anda bir günaydın ifadesi yazdırdı hiç mübalasız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR