ekiNoks
Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Selam arkadaşlar
. Nasılsınız?
Zerrin Hanım, çok çok geçmiş olsun.
Selam arkadaşlar
ekiNoks' Alıntı:Selam arkadaşlar. Nasılsınız?
İç güveysinden hallice..ferdane gül' Alıntı:Sana da Ankara'dan selam....Nasılsın?Ben ramazan ve iş yogunluğu nedeni ile foruma pek giremiyorum....
Ya ben hala hiç offroad gezisine katılmadım,rekora gidiyorum...arwin' Alıntı:İç güveysinden hallice..Gözümün önünden hala hoplayan zıplayan offroad araçları geçiyor.
![]()
İyiyiz iyiyiz sen nasılsın duydum ki balıklar evin önünden geçiyormuş..ekiNoks' Alıntı:Selam arkadaşlar. Nasılsınız?
Kısmetin yok ki..ferdane gül' Alıntı:Ya ben hala hiç offroad gezisine katılmadım,rekora gidiyorum...
arwin' Alıntı:İyiyiz iyiyiz sen nasılsın duydum ki balıklar evin önünden geçiyormuş..![]()
Çiğdemcim ,sorma...3 ağustos 2008ten beri forumdayım,2 kamp ve festivale katıldım ,1000den fazla mesajım var ve ben hala çok istediğim halde offroad gezisine katılamadım...cidowsky' Alıntı:herkese selam merhaba yaa benim akvaryumdaki balıklardan bi kaçı eksik geçen yağan doluda basan selde kaçtı herhalde bi kaçı fatoş hanım camın önünden geçen balıklardan japon olan varmıydı
bu arada cidden varnı kötü bişey ya geçmiş olsun
ferdane sen offroada katılmamma rekoru kıracaksın cidden hadi bi pazar katıl artık
cidowsky' Alıntı:herkese selam merhaba yaa benim akvaryumdaki balıklardan bi kaçı eksik geçen yağan doluda basan selde kaçtı herhalde bi kaçı fatoş hanım camın önünden geçen balıklardan japon olan varmıydı
bu arada cidden varnı kötü bişey ya geçmiş olsun
ferdane sen offroada katılmamma rekoru kıracaksın cidden hadi bi pazar katıl artık