Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,074

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

herkese günaydın yaa istanbulda o felaket olunca kimse Ankaranın batı bölgesine yağan o doluya haberlerde yer vermediler sanırım bi felaketede yol açmadı ankaradaki 5 dakika felan sürdü çünkü birazdaha süseydi bi istanbul olurduk

Ferdane bendede var elindeki o fotolardan bi kaç tane :D

Günaydın Arkadaşlar
Ümit abi çok çok geçmiş olsun ve hepimizi başımız sağolsun
Rabbim beterinden saklasın
Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Görüşmek üzere ...

Galiba biz Tekirdağ lılar esas bu gece uyanık ve tedbirli olmamız lazım. Meteoroloji hiç hoş şeyler söylemiyor :(.

matiate' Alıntı:
Ümit abi çok çok geçmiş olsun ve hepimizi başımız sağolsun

Ömer, bereket şehir merkezine çok fazla yağmadı. Ucuz atlattık. Yoksa fazla yağdığı zaman Tekirdağ sahil yolunu sel götürüyor.

ualkan' Alıntı:
Bugün tekrar kuvvetli yağış olacakmış. Tekirdağda yükseklere çıkmak lazım.

Biz de Çorlu Deresine yakın oturuyoruz. Yıllar öncesi böyle yoğun yağışlarda dere hep taşardı, bizim evlere kadar yaklaşırdı sular, biz de balkondan korkuyla seyrederdik. Sonra Çerkezköy tarafından dere yatağı genişletildi, bir daha o derece bir taşkınlık olmadı. Ancak, doğal afettir, yine de tedbiri elden bırakmamak gerek...

Ben selde daha önce düşmüştüm Murat, son anda babamın beni elimden yakalamasıyla ucuz yırtmıştım ;D, biraz tecrübeliyim yani :D, e senin de uyarını dikkate aldık mı tamamdır, daha bir şey olmaz bize ;D... (inşallah)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR