Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,895
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sizlerden iyi haberler almak beni sevindirdi, felakette etkilenenler için de umarım en kısa zamanda yaralar sarılacaktır..

Etiketler

Yaz tatili,ramazan derken durgunlaştık ama toparlanacağız....
Fatoş izinli şu an,ama bende daha haber alamadım...
ualkan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Bizi düşünüp, merak etmişsiniz. Murat Öz akşam cepten mesaj atmış hala cevap veremedim. Vodafone' da hat yok Çorlu' da. Hepiniz çok sağolun. Tekirdağ ve Çorlu merkezlerde yağış nedeniyle bir sel problemi yok. Diğer yerler için çok üzüldük. Görülmemiş bir yağış. Meteoroloji haber vermişti ama kimse bu kadar yağacağını tahmin edemezdi.
Bu arada herkes serbest muhabbeti bıraktı. Neler oluyor. Forumda tık yok. Fatoş nerelerdesin? Özellikle Murat sen nerelerdesin???

Ferdane merhaba, seninde yazdığın gibi ramazan, yaz derken forumda bir sessizlik oldu. Artık hareket başlasa iyi olacak.
Ben her gün düzenli kontrol yapıyorum. Yeni eklenenleri okuyorum. Serbest muhabbette kimse olmayınca forumdan çıkıyorum.

Bende dün gece foruma baktım muhabbette kimse yok genede birşeyler yazdım ve çıktım;yazalım ki o an olmasa bile sonra cevabı gelir(dün gece yazdığıma cevap gelmedi ama neyseeeee ;) )
ualkan' Alıntı:
Ferdane merhaba, seninde yazdığın gibi ramazan, yaz derken forumda bir sessizlik oldu. Artık hareket başlasa iyi olacak.
Ben her gün düzenli kontrol yapıyorum. Yeni eklenenleri okuyorum. Serbest muhabbette kimse olmayınca forumdan çıkıyorum.

Artık sürpriz sevmiyorum

Gecenin bir vakti, mutfaktan gelen gürültü ile uyku sersemi mutfağa koşuyorum. Tezgahın üstüne devrilmiş bir çaydanlık, yanmış yumurtalı ekmekler, ocağa ve oradan alt dolaplara sızan yağ, ucu yanmış bir tül ve "Sürprizzzz!" diyen bir koca. Bu müthiş sürprizin ardından sabaha kadar mutfak temizleyen ben. Bana sürpriz olarak sahur yemeği hazırlayan canım kocacığım, lütfen bu ilk ve son sürprizin olsun!

Maceranın son durağı
Ayrı ev fikri sıcak gelir. İlk günler muazzam kahvaltılar, lezzetli yemekler yapılır; ileriki günlerde kahvaltı öğünleri atlanır, yemekler pratikleşmeye başlar. Sonra yemek yapmak işkence, bulaşık yıkamak eziyete dönüşür. Hazır gıdaya yönelinir, sağlıksız günler gelir. Annenizin çorbasını özlersiniz. Kürkçü dükkanın geri dönersiniz, bir macera da burada biter.

herkese merhaba en son ben bu muhabbet köşesinin kapatıldıgında liste yapmıştı kaçılsın diye orda kaldım en son sonrasında baya artmış muhabbet :D sevindim buna evet 2 gündür haberler berbat insanın dinlemeye morali bozuluyo herkese geçmiş olsun umarım olabildiğince az ziyanla kapatmıştır istanbul bu afeti ankarada ostim ve batıkent bölgesindede dün inanılmaz bi dolu vardı 5 dakika içinde burasının aldığı hal inanılmazdı hayatımda ilk defa o kadar büyükdolu gördüm fındık büyüklüğündeydi

ZERRİNCİĞİM BURAYA YAĞAN YAĞMUR DEĞİLDİ BİLDİĞİN DOLUYDU FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE HATTA bizim iş yerinin burada doluların fotolarını çektim yerler bembeyaz kaplandı ve akşam 5.30 da hala o buzlu dolular erimemişti bi ara bizim bahçede yumruk büyüklüğünde dolu gördüm :D arabaların alarmları öttü burda :D telefonda bi ara gösteririm yerlerin benbeyaz oldugunu
annem bile ben böle dolu görmedim dedi :D

Arkadaşımdan gelen resim...

Dolu ve sel 002.jpg

Ya evet Ömer,bir resim daha vardı onu kaydetmemişim,resmen kış manzarasıydı,arabaların üstü bembeyazdı...
figo' Alıntı:
Evet Ferdane dün oraya gittim şaşırdım. Heryer bembeyaz, baktım kaba kaba dolu şok oldum. Allah'tan zarar ziyan yok gibiydi.

Bismillah...
Uzun yıllardır böyle dolu görmemiştim
İnşallah zarar gören olmamıştır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR