Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 707,819
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın,hayırlı cumalar hepinize,şimdiden keyifli hafta sonları diliyorum ve işimin başına kaçıyorum :smiley:

Etiketler

herkese günaydın bende dün akşam gelecektim zerrine ama işleri yetiştiremedim malum bayram hazırlığı felan telefonda konuştum bende dün zerrinle konuşurken bile acı çektiği belliydi cidden hemen döndsün aramıza cidden

skydiver26' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar....
Hepinize hayırlı işler diliyorum...
Bu arada Zerrin Hanım (Ceranus) hakkında bilginiz var mı? Nasıl kendisini toparlayabilmiş mi?Sitede göremedim kendisini de...
Zerrin'i dün akşam gördük,çok selamları var;ağrısı halen çok....harekette ,konuşmada vs zorlanıyor...Ama en kısa zamanda iyi olup aramıza dönecek,bekliyoruz...

ferdane gül' Alıntı:
Zerrin'i dün akşam gördük,çok selamları var;ağrısı halen çok....harekette ,konuşmada vs zorlanıyor...Ama en kısa zamanda iyi olup aramıza dönecek,bekliyoruz...

Teşekkür ediyorum Ferdane Gül Hanım.....
İnşallah en kısa sürede iyileşirde aramıza döner...Zira Zerrin Hanım' ın katıldığı aktivitelere henüz katılmasamda izlemesi bile büyük keyifti benim için...Kendisine Tekrar acil şifalar diliyorum....

skydiver26' Alıntı:
Teşekkür ediyorum Ferdane Gül Hanım.....
İnşallah en kısa sürede iyileşirde aramıza döner...Zira Zerrin Hanım' ın katıldığı aktivitelere henüz katılmasamda izlemesi bile büyük keyifti benim için...Kendisine Tekrar acil şifalar diliyorum....
Dün akşam hasta ziyaretine gitmemize rağmen,çok hoş ve huzurlu bir ortamımız vardı ;) ...Ankara etkinliklerine bekleriz...

ferdane gül' Alıntı:
Dün akşam hasta ziyaretine gitmemize rağmen,çok hoş ve huzurlu bir ortamımız vardı ;) ...Ankara etkinliklerine bekleriz...

Keşke bende sizlerle gelebilseydim ziyarete ancak malum Bayram yoğunluğu...Şartların oluşması durumunda (vakit,nakit v.s) kesinlikle katılmak isterim..:smiley:

cidowsky' Alıntı:
herkese günaydın bende dün akşam gelecektim zerrine ama işleri yetiştiremedim malum bayram hazırlığı felan telefonda konuştum bende dün zerrinle konuşurken bile acı çektiği belliydi cidden hemen döndsün aramıza cidden
Canım aramızda olsan ,görüşmek açısından iyi olurdu tabiii,başka sefere artık...

BENDE GELEBİLMEYİ ÇOK İSTERDİM ferdaneciğim umarım başka sefere

Günaydın Arkadaşlar ;

Sabah Haberleri ;

EN BÜYÜK RÜZGAR ENERJİ SANTRALI DEVREDE
Danimarkalı enerji grubu Dong Energy, dünyanın denizdeki en büyük rüzgar santralini hizmete soktu. Şirket yetkililerinin açıklamasına göre, 91 rüzgar türbininden müteşekkil santral, 200 bin evin yıllık elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayacak. Danimarka'nın batısındaki Blaavands Huk'un 30 kilometre açıklarında Kuzey Denizi'nde kurulan "Horns Rev 2" adlı rüzgar enerjisi santralinde kullanılan türbinlerin her biri saatte 2,3 megavat elektrik üretiyor.

[attachment=1]

Darısı Türkiye'nin Başına.
Karadenizde böyle santraller kursak ne enerji açığımız kalır ne de Nükleer Santrale.+

Horns Rev - 2.jpg

:smiley:

Tüm Dağcı ve Doğasever arkadaşlarımın Ramazan Bayramlarını kutlar, bayram günlerini sevdikleri ile beraber

Sağlık,Mutluluk ve Huzur içinde Geçirmelerini temenni ederim.

İzmir'den Selam ve Sevgilerimle ,

Murat ÖZ

bayraminiz_seker_tadinda_gecsin%7E0.jpg

Bu Tekirdağ Rakısı.

Bunu içersen; Tekel fabrikası kazanır, Tekel Bayiileri kazanır, meyhaneler kazanır, peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır, nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır,

İçtikten sonra kaza yaparsan; kaportacı kazanır, tamirci kazanır, hastaneler kazanır, doktorlar kazanır,
Kaza yapıp ölürsen; mezarcılar kazanır, tabutçular kazanır, imamlar kazanır, çiçekçiler kazanır, lokmacılar kazanır,
Velhasıl tüm Türkiye Kazanır...

Bir tek sen kaybedersin. Krizin etkisi yok olur gider... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR