Seninde cuman mübarek olsun....peşehodka' Alıntı:Hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
cumamız mübarek olsun
Zerrin'i dün akşam gördük,çok selamları var;ağrısı halen çok....harekette ,konuşmada vs zorlanıyor...Ama en kısa zamanda iyi olup aramıza dönecek,bekliyoruz...skydiver26' Alıntı:Günaydın Arkadaşlar....
Hepinize hayırlı işler diliyorum...
Bu arada Zerrin Hanım (Ceranus) hakkında bilginiz var mı? Nasıl kendisini toparlayabilmiş mi?Sitede göremedim kendisini de...
ferdane gül' Alıntı:Zerrin'i dün akşam gördük,çok selamları var;ağrısı halen çok....harekette ,konuşmada vs zorlanıyor...Ama en kısa zamanda iyi olup aramıza dönecek,bekliyoruz...
Dün akşam hasta ziyaretine gitmemize rağmen,çok hoş ve huzurlu bir ortamımız vardı ...Ankara etkinliklerine bekleriz...skydiver26' Alıntı:Teşekkür ediyorum Ferdane Gül Hanım.....
İnşallah en kısa sürede iyileşirde aramıza döner...Zira Zerrin Hanım' ın katıldığı aktivitelere henüz katılmasamda izlemesi bile büyük keyifti benim için...Kendisine Tekrar acil şifalar diliyorum....
ferdane gül' Alıntı:Dün akşam hasta ziyaretine gitmemize rağmen,çok hoş ve huzurlu bir ortamımız vardı ...Ankara etkinliklerine bekleriz...
Canım aramızda olsan ,görüşmek açısından iyi olurdu tabiii,başka sefere artık...cidowsky' Alıntı:herkese günaydın bende dün akşam gelecektim zerrine ama işleri yetiştiremedim malum bayram hazırlığı felan telefonda konuştum bende dün zerrinle konuşurken bile acı çektiği belliydi cidden hemen döndsün aramıza cidden
Merhaba Fatma,,muhabbetimiz bol ,sayfamız daim canlı olsun....ekiNoks' Alıntı:Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar