Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,881
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

aynen öyle,çok yorulduk,etkinlikler çoktu.cumartesi günü offroad yarışması öncesi 5 km treeking etkinliği vardı.offroad sonrası kano yarşması ve gece treekingi yapıldı.bitiminde gece gözlem ve yıldızlarla ilgili bilgiler aldık;gece daha bununla da bitmeedi,ayeş başı sohbet ve müzik dinletisi benim için sabah 4.30 a kadar kimi arkadaşlar için gün dogumuna kadar devam etti.pazar daha sakindi ama kamp alanı zaten büyüktü,hiçbişey yapmasakta yürümek bile yetti.işe bile gidemeyenler olmuş,bende zar zor çalışıyorum.
iyi akşamlar
slowworm' Alıntı:
sahi bu festivale katılan arkadaşların pek sesi soluğu çıkmıyor bugün galiba yoksa bana mı öyle geliyor,yoruldular tabii,onca yol git gel,ordaki aktivitelere katıl,belki eğlence uğruna uykularından da fedakarlık ettiler bu yüzden de bugün dinleniyorlar herhalde

Etiketler

Günaydın Arkadaşlar,

Bu hafta farklı büroda çalışacağım için Festival fotoğarflarını daha sonra yükleyeceğim.
Festival sayfası büyük ihtimalle düzenlenecektir.
Off-Road , Kano , Duvar Tırmanış, Kamp , bisiklet ve diğer branşlar için alt başlıklar açılıp tüm fotoğraflar ilgili bölümlere taşınır.
Taşınsa iyi olur .

Günaydın Arkadaşlar
Festival sayfası düzenlenmesi daha etkili olur.Oyle bir başlıkla cok kişi tarafından incelenmesi sağlandıktan sonra,alt başlıklarına taşınması daha mu güzel olur ?

Festival Sayfası içinde alt başlıklar olsa güzel olur.
Off road fotoğraflasrına bakarken aniden kano - bisiklet ve kamp fotoları geliyor sonra tekrar oof-road.
Tabii her yiğidin yoğurt yiyiş tarzı farklıdır.

ferdane gül' Alıntı:
aynen öyle,çok yorulduk,etkinlikler çoktu.cumartesi günü offroad yarışması öncesi 5 km treeking etkinliği vardı.offroad sonrası kano yarşması ve gece treekingi yapıldı.bitiminde gece gözlem ve yıldızlarla ilgili bilgiler aldık;gece daha bununla da bitmeedi,ayeş başı sohbet ve müzik dinletisi benim için sabah 4.30 a kadar kimi arkadaşlar için gün dogumuna kadar devam etti.pazar daha sakindi ama kamp alanı zaten büyüktü,hiçbişey yapmasakta yürümek bile yetti.işe bile gidemeyenler olmuş,bende zar zor çalışıyorum.
iyi akşamlar

meraba arkadaşlar dedikten sonra hemen şunu belirtmek isterimki Ferdane hanımın anlattıklarından çıkardığın sonuç şu;bu festivale boş gidilmezmiş,giderken bi avuç hatta iki avuç mesir macunu götürmek lazımmış,aksi takdirde bu festival temposu karşısında yenik düşmemek zor gözüküyor.

arwin' Alıntı:
tatlı karpuz seçmiştik Süha sana bide gölden yılan yakalamıştık zurnana ;)

bu arada sormadan olmıyacak,Ahmet arkadaş söyle bakalım karpuz nasıl çıktı,yılanı sormuyorum çünkü ben o işin peşini bıraktım,yılanların gazabına uğramak istemem,ama karpuz konusunda ciddiyim,eğer kötü çıktıysa sormuyorum ama eğer iyi çıktıysa kim seçti o karpuzu bilmek isterim,bunu şu açıdan soruyorum;şans eseri mi karpuz iyi çıktı yoksa seçilirken neye dikkat edildi?

Süha selam
Adanadan özel hatıra binayen yani senin için getirtmiştim tadı da endamı da mükemmeldi ama sen yoktun
seçim işini de ustalar halletmişler bize sadece iştahla yemek düştü ;)

çekirdeksiz karpuz gördüm dün bi yerde,adama dedim ki karpuz çekirdeksiz olur mu kardeşim,sakın başka bir şey olmasın,yok abi dedi valla karpuz istersen kesiyim bak içine,yok dedim kesme o numarayı biliyorum(numara:kesiyorlar karpuzu ondan sonra iyi de çıksa kötü de çıksa karpuzu satmaya kalkıyor,ya o bir şey değil adamın elinde koca bıçak,insan ister istemez korkuyor biraz herneyse)sabancı getirdi zamanında bunları Türkiye'ye falan dedi,
içimden dedim ki bu ne saçmalıyor ya,sabancı öldü bi kere,nasıl karpuz getirsin?yoksa dedim sabancı işi öteki tarafta da mı ticarete döktü,ordan mı getiriyor karpuzları,baksana çekirdeksiz karpuz olurmu ,bunlar pek dünya malına benzemiyor,neyse fazla uzatmak istemem almadım.

arwin' Alıntı:
Süha selam
Adanadan özel hatıra binayen yani senin için getirtmiştim tadı da endamı da mükemmeldi ama sen yoktun
seçim işini de ustalar halletmişler bize sadece iştahla yemek düştü ;)

el yapımı herhalde bu karpuzlar,baksana usta işi olduklarına göre

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR