Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,863
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hakan abi sakın kızma ama sana bir şey sormak istiyorum,malum yolunuz manisadan geçti,manisanın mesir macunu meşur,acaba diyorum Hakan abi çaktımadan mesur macunu falan mı yedi?

not:ama abi kızmak yok!

Etiketler

demek ki Ahmet pasta getirmiş yanında festivale giderken,baksanıza kıyak mıyak diyor,yoksa kahve mi getirdin,yoksa karpuz mu,kavun mu

ferdane gül' Alıntı:
Murat nasıl geçti yolculugun çamlıdereden sonra size daha dogrusu Zerrin'e yetişemedim.yorgunlukla aran nasıl?sen-zerrin dahil tüm görevli arkadaşlar çok yoruldular.teşekkür ederim :smiley:

Çamlıdere çıkışında Ankara'ya 100 km mesafe ve otobüsün kalkmasına 55 dk olduğunu görünce önümüzdeki tüm araçları sollayarak sürekli 100-120 ile giderek 24de Ankara'ya vardık.
Öncesi otobüs firması ile haberleşerek otobüsün gecikmeli kalkmasını sağladık.
5 dakikalık gecikme ile otobüse vardım.
Bu tip seyahatlere alışık olduğum için yol yorgunluğu pek fazla zorlamıyor şu an.
:smiley:
Tabii otobüsden inip doğru büroya geçince (hemde 2 sırt çantası ile) halim dumandı.
;D

Ahmet aklıma geldi.
Adnan Bey - mezeci- ızgara balık yapmıştı. Balıkları gölette mi tuttu.?
O kadar büyük boyda balık olacağını sanmıyorum ve onlarca olta kamışı görüğüm halde iğneden balık çıkaranı hiç göremedim di.

Gezginler gelmişler. Yenisinide yaparsınız umarım

TezzMertek' Alıntı:
Ahmet aklıma geldi.
Adnan Bey - mezeci- ızgara balık yapmıştı. Balıkları gölette mi tuttu.?
O kadar büyük boyda balık olacağını sanmıyorum ve onlarca olta kamışı görüğüm halde iğneden balık çıkaranı hiç göremedim di.
Hazır tutmuştur Murat , hazır tutmuştur :D :D

Kuyruğundan tutup atmıştır teraziye ,
Balıkçılar vermezler hiç veresiye ,
Atmış elini cüzdana,
Mangırlar çıkmış meydana.

;D

Yorgun ama çok keyifli bir festival sonrasında Murat'ı terminale yetiştirmek için çok çok yorulduğumu söylemek istiyorum, 100-120 değil, çoğunlukla 120-140 ile giderek yetişebildik otobüse neyse sonunda sağ salim yetişmiş olmak önemliydi..

TezzMertek' Alıntı:
Çamlıdere çıkışında Ankara'ya 100 km mesafe ve otobüsün kalkmasına 55 dk olduğunu görünce önümüzdeki tüm araçları sollayarak sürekli 100-120 ile giderek 24de Ankara'ya vardık.

slowworm' Alıntı:
Hakan abi sakın kızma ama sana bir şey sormak istiyorum,malum yolunuz manisadan geçti,manisanın mesir macunu meşur,acaba diyorum Hakan abi çaktımadan mesur macunu falan mı yedi?

not:ama abi kızmak yok!

Süha, bak bu senin söylediğin mesir konusu hiç aklıma gelmemişti. Bende dünden beri bu Hakan nasıl olduda kaya tırmanışı yaptı diye düşünüyordum. Vay hain vay. İnsan bizede ayarlar bak biz çıkamadık kaldık.

ualkan' Alıntı:
Süha, bak bu senin söylediğin mesir konusu hiç aklıma gelmemişti. Bende dünden beri bu Hakan nasıl olduda kaya tırmanışı yaptı diye düşünüyordum. Vay hain vay. İnsan bizede ayarlar bak biz çıkamadık kaldık.

duyda inanma!

görenler olmuş Hakan abiyi ,manisada tanıdıklar var onlar anlatıyor,avuçla aldı çantaya koydu diyorlar,gözümüzle gördük diyorlar,hatta tezgahtara bahşiş bile vermiş Hakan abi çıkarken,göz kırpmış şöyle demiş,soran olursa şayet ne sen beni gördün ne de ben seni tamam mı,sonrada çocuğa bahşiş vermiş,yerli halktan görenler varmış abi onlar anlatıyor bende onların yalancısıyım vallahi,hatta çocuk dayanamamış sormuş abi ne yapacaksın o kadar mesir macununu diye Hakan abide gülerek şöyle demiş ''şov yapıcam oğlum şov demiş''sonrada gülerek ayrılmış olay mahallinden.

Süha, hatta adam gidiş, dönüş 7 km yürüyüp zirve yaptıktan sonra gitti üzerine kaya tırmanışı yaptı. Vay anam, nasıl enerji diye bende kendi kendime düşünüp duruyorum. Bak birde dönüşte Manisa' dan hiç durmadan transit geçti. O kadar, duralım, bakınalım biraz dedik. E tabi, adamın foyası meydana çıkacak durur mu Manisa' da...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR