Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,854

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

merhaba fatmacıgım,hoşbulduk .şu an hala evdeyim,kenimi toparlamaya çalışıyorum

festival çok güzel oldu,ama çok kalabalık oldugu için kişileri bulmakta zorluk çektik.

Ben güneşten yandım kollarım ve yüzüm hafif acıyor offroad yarış parkuru çok zorluydu direksiyon da fazlasıyla yordu ama bu zevk hiçbirşeye deyişilmez. Ferdane Ankarada görüşmedik ama orda görüğtük ve canlı canlı tanıştık. 8) 8) 8) Birçok arkadaşı bulduk bir okadarınıda bulamadık.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34699.0

evet figo,festival sayesinde yüzyüze tanışma imkanı bulduk.bu arada seni offroad yarşına girdiğin ve gösterdiğin performans için tebrik etme imaknı bulamdıgımı hatırladım.offroad ilk defa canlı olarak sseyretme imkanı buldum,çok heyecanlıymış.dün dönmeden de fatih'in yardımıyla offroad alanının bana uygun yerlerinde gezme imkanı buldum,kütük ve çukurları geçtim;göründüğünden daha da zormuş,çukurlar devasaymış.ama yarış anında yüzlerinizdeki ifade çok güzeldi
fatocugum bir daha ki sefere sende katıl,seninle kano yarışmasında birlikte yarışalım ;)
figo' Alıntı:
Ben güneşten yandım kollarım ve yüzüm hafif acıyor offroad yarış parkuru çok zorluydu direksiyon da fazlasıyla yordu ama bu zevk hiçbirşeye deyişilmez. Ferdane Ankarada görüşmedik ama orda görüğtük ve canlı canlı tanıştık. 8) 8) 8) Birçok arkadaşı bulduk bir okadarınıda bulamadık.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34699.0

Günaydın Arkadaşlar ,

Bende zar zor döndüm İzmir'e.
Zerrin, dün akşam otoyol dışında bile 120 ile seyretti ve İzmir otobüsüne 5 dakika gecikme ile yetiştim.

Festival de tanıştığımız arkadaşlara da selamlar. Tanıştığımız memnun oldum.
Başka bir Gezenbilir etkinliğinde görüşmek üzere.

Günaydın arkadaşlar, bizde bu sabaha karşı Spil' den Tekirdağ' a döndük. 2 saat uyku ile işe geldik. Bugün bitmez artık...

ferdane gül' Alıntı:
fatocugum bir daha ki sefere sende katıl,seninle kano yarışmasında birlikte yarışalım ;)

İnşallah canım, ben de çok isterim :smiley: ama o zamana kadar seni bizim bahçede kahve içmeye beklerim :smiley:...

ualkan' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, bizde bu sabaha karşı Spil' den Tekirdağ' a döndük. 2 saat uyku ile işe geldik. Bugün bitmez artık...

Hoşgeldiniz ağabey,

:smiley:

Uyusunda büyüsünün niinnii niinniiiiiiii
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR