Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,865

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ualkan' Alıntı:
Süha, hatta adam gidiş, dönüş 7 km yürüyüp zirve yaptıktan sonra gitti üzerine kaya tırmanışı yaptı. Vay anam, nasıl enerji diye bende kendi kendime düşünüp duruyorum. Bak birde dönüşte Manisa' dan hiç durmadan transit geçti. O kadar, duralım, bakınalım biraz dedik. E tabi, adamın foyası meydana çıkacak durur mu Manisa' da...

Bir süre sonra saçını ve sakalını uzatmaya karar verir ve görünümünden ötürü halk ona "hacı" demeye başlar. Başkalarının 25-30 dakikada çıkabildiği Spil Dağın'daki Topkale Tepesine o, lastik pabuçlarıyla birkaç dakikada çıkar, kendi saatine göre saat 12:00 olunca muhtemelen askeriye'den kalma eski bir top arabasından 1 el top atışı yaparak saatin 12:00 olduğunu halka da bildirir. Bu yüzden halktan bazıları ona "topçu hacı" da der.

yukarıdaki paragraf Manisa Tarzanı'nın hayat hikayesinden alınmıştır.

işin ilgiç kısmı başkalarının 25-30 dakkada çıktığı yere o birkaç dakkada çıkıyormuş,hemde lastik pabuçlarla,acaba diyorum kendi kendime keramet lastik pabuçlarda mı yoksa başka bir şeylerde mi?????

Atalanından Spil zirve nedir ki Ümit ağabey.
Oduncu Vadisine inmeye fırsatınız oldumu acaba.??

TezzMertek' Alıntı:
Atalanından Spil zirve nedir ki Ümit ağabey.
Oduncu Vadisine inmeye fırsatınız oldumu acaba.??
Yahu Muratçım, Hakan ile sarıyoduk ne güzel... Dur bir dakika. :smiley: ;)
Bu arada bira içmekten vadiye ??? (nasıl gidildiğini ve zorluğunu bilmiyorum, kimsede götürmedi, zamanda yoktu :smiley:) inemedik...

aaa meraba Hakan abi,hoşgeldin abicim,nasılsın iyi misin abicim,çoluk çoluk da iyidir inşallah,yengemiz ablaya da hürmetler abicim

ya kaç defa dedim bizim bu ofiste çalışan ufaklığa,arkadaşım ben yokken karıştırma bilgisayarı diye ama dinletemedim lafımı bi türlü kerataya,gene girmiş karıştırmış,yetmezmiş gibi foruma da olur olmaz şeyler yazmış,çocuk işte abi,kusuruna bakma sen,çekerim ben onun kulağını şimdi,hürmetler abicim.
ne güzel fotolar çekmişsiniz ben gidip onlara bakıyim bari biraz,sonra görüşürüz.

sahi bu festivale katılan arkadaşların pek sesi soluğu çıkmıyor bugün galiba yoksa bana mı öyle geliyor,yoruldular tabii,onca yol git gel,ordaki aktivitelere katıl,belki eğlence uğruna uykularından da fedakarlık ettiler bu yüzden de bugün dinleniyorlar herhalde

dinlensinler dinlensinler onlarla da yarın görüşürüz artık ne yapalım,günler torbaya girmedi ya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR