Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,881

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

sırf şu karpuz işini çözmek için adanaya gidecem ustalardan ders alıcam en sonunda,Ahmet şu ustaların telefonunu ver bi ara unutmadan,arıyim konuşıyim,bakalım kaça veriyorlar saatini,uygunsa atlar gideriz uçağa,şimdi aklıma geldi uçağa ne gerek var,mesir macunlarını çaktım mı istanbuldan
soluğu adanada alırım aynen,adanada bi de trekking yaparım,dağ bayır ne varsa tırmanırım,kaya maya affetmem...

karpuz ustaları şöyle der herhalde benim için ''hey be yigide bak hele örümcek adam mübarek''

El yapımı karpuzda var desem.?

Hemde köşeli , isterseniz altıgen , isterseniz küp.
İsterseniz Piramit.
;D

TezzMertek' Alıntı:
El yapımı karpuzda var desem.?

Hemde köşeli , isterseniz altıgen , isterseniz küp.
İsterseniz Piramit.
;D

malı görelim TezzMertek,gözümle görmeden inanmam

Suha, Trakyaya geçersen dur bir karpuz tarlasında sor birine, bu karpuz olayını mevsimi gecmeden takıntı olmuş sende, karpuzcunun kesmecesi :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Süha bunu çok merak eder şimdi ;D, o sormadan ben sorayım, o nasıl oluyor Murat? :D

1.ci çözüm genleri ile oynanmış karpuz tohumları sayesinde olabiliyor. Tabii şimdilik sadece küp şeklindekileri okudum.

2. ve doğa çözüm ise karpuz fidesinin meyvesi daha olgunlaşmadan - minik halde iken- küp,dörtgen,altıgen veya piramit şeklinde cam kavanoza yerleştiriyorsun.
Karpuz meyvesi büyümeye bu kavanoz içinde devam ediyor.
Cam sağlam olduğu için kolay kolay kırılmıyor ama karpuz doğal olarak kavanozun şeklini alıyor.
Tabii çkarabilmek içinde kavanozu kırmak gerektiğinden maliyetli.
Birbirin içine geçmeli cam bloklar ile küp yaparak kırmadan da çıkarmak mümkün olur.
Lakin koca bir bostandaki karpuzları toplamak kolay değilken cam plakaları tek tek söküp küp karpuzları hasat etmek ???
;D

kup_karpuz.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR