Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 714,990

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ulaş Üstadım,

Dediğin gibi uzundur yazmıyorduk bak bir yazdık sessizleşti site :smiley: gene dediğin gibi en azından bir süre serbest muhabbete mesaj yazmıyalım :smiley:

'' Asfalt trekingi '' ismi hoştu üstad ama etkinliği eksik malzemeyle kesinlikle yapılmaması gerektiğini ögrendiğim için bir daha yapmam herhalde :smiley:

Ulaş üstad bu arada; nazdrovya

Gereksiz bilgi : nazdrovya : rusca şerefe demek

bence o kadar dogru şeylere değinmişiniz ki sessizlik ondan olabilir,bence daha da yazın ...akşam vakti olmasıda belki sessizlik nedenidir,,,
jargondeath' Alıntı:
Ulaş Üstadım,

Dediğin gibi uzundur yazmıyorduk bak bir yazdık sessizleşti site :smiley: gene dediğin gibi en azından bir süre serbest muhabbete mesaj yazmıyalım :smiley:

'' Asfalt trekingi '' ismi hoştu üstad ama etkinliği eksik malzemeyle kesinlikle yapılmaması gerektiğini ögrendiğim için bir daha yapmam herhalde :smiley:

Tab'lar super : ''sitede ilk bakilacak bolum'' :smiley: bende aynen oyle yapiyorum :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
bence o kadar dogru şeylere değinmişiniz ki sessizlik ondan olabilir,bence daha da yazın ...akşam vakti olmasıda belki sessizlik nedenidir,,,

yok yok, o işin şakası. İş yoğunluğundan neden, sanırım daha az yazıyoruz. Zaman buldukça katılırız tabiki. Ancak bir de neden, tabiki yeni sınıfı tanımıyor olmamız ;D ;D Öbür türlü 10 sene sonra afla dönmüş 18 yaşında çocuklarla ders almaya çalışan 30 yaşında evli-göbekli adama benzedim gibi geliyor ;D ;D ;D

Neyse canım, işin şakası bir tarafa. Burası serbest muhabbet. Muhabbet serbest yani ;D Bir yaraya merhem olacaksak hep buradayız, yeterki herkes aklına takılanı sorsun, öğrenmeye çalışsın. Burası Gezenbilir, burada çok bilgi, çok bilen var. ;D ;D

Selamlar,

Not: Bu arada Keçiören Spor Kulübü neredeymiş? ;D Unutmadım daha ;)

Ankarada bir semt ismi ulaş üstad keçiören hatta bende orda ikamet ediyorum.

Hayır olsun fransız kaldım :smiley:

Üstadım,

Ferdane Hanım, orientiring ile ilgili bilgi almak istemişti de. Ben de ODTÜ olabileceği gibi bir de Keçiören Spor Kulübü var demiştim. Sanırım o da o çevredeymiş. İnternette K S K ile ilgili çok bilgi yok. Birşey öğrenirsem paylaşırım demişti, onu hatırlatıyorum ;D

evet unutmadım,verdiğim sözlerde dururum .ancak sizinle görüştüğümden beri rahatsızım ;zaten şimdi de evde raporlu durumda istirahatteyim..ayaga kalktıgım zaman(doktor 15 günlük süre verdi )bu konu ile ilgilenecegim
bu arada keçiörende tek olmadıgıma sevindim
XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Üstadım,

Ferdane Hanım, orientiring ile ilgili bilgi almak istemişti de. Ben de ODTÜ olabileceği gibi bir de Keçiören Spor Kulübü var demiştim. Sanırım o da o çevredeymiş. İnternette K S K ile ilgili çok bilgi yok. Birşey öğrenirsem paylaşırım demişti, onu hatırlatıyorum ;D

Çok geçmiş olsun Ferdane hanım. Lütfen, yanlış anlamayın, amacım kötü birşey söylemek değildi. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sadece bir lafı geçsin istemiştim. Ama en azından vesile oldu, 2 Keçören'lisiniz orada :smiley: :smiley:

Tekrar geçmiş olsun.

ulaş bey rica ederim,mazeretimden dolayı ilgilenemedim ama unutmayıp hatırlamanıza memnun oldum ...
bu vesile ile ankarada oldugunu bildiğim fatih bey'in keçiörende oturdugunu da ögrenmiş oldum

Günaydın Arkadaşlar,

GnaydnResim2.png

" Doğa Sporları, insanı bir yandan, hiç olmayacağı yerlere sürüklerken, diğer yandan da, orada bulacağı her güzelliği hissedecek ruh yapısını sağlıyor."
Haldun AYDINGÜN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri