Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 714,979

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Evet Word 'de Word Art ile... Yaklaşık 12 senedir bildiğimi gerekirse ona bile öğretebileceğimi açıklayamadımda :smiley: enteresan bir ders oldu anlayacağın :smiley:

:smiley:
12 sene.

1994 de PC kursuna giderken bende kursta ki hocaları delirtiyordum.
Olmayan özellikleri ister neden bunlar yok diye kızardım.
Dosyalara isim verirken karakter sınırlaması vardı.
Kaç karakterdi o.? 21 mi.?
Sonra oluşturduğun dosyaları alfabetik sıraya değilde oluşturma tarihine göre diziyordu sadece.
:smiley:

Bense her türlü dizimi yapmasını isterdim.
;D

8 karakter sınırlaması :D
Liseden sonra gitmiştim ben Pc kursuna sadece sertifika için ,normalde 14 saat devamsızlık hakkı vermişlerdi. 14 saat derse uğramışmıydım onu bile bilmiyorum :smiley:

Sen yine iyiymişsin.
Ben o tarihlerde Pınar Sütte vardiyalı çalışıyordum.
Pc kursu Sabah 08 Öğlen 12 arasında idi.
Sabah 07'de fabrikadan çıkıp , doğru kursa gidiyordum. Öğlene kadar kursta kalıp saat 13:00 de eve dönüyordum.
Yemek sonra akşam 22 ye kadar uyku.
Sonra tekrar fabrika. :smiley:

O nedenle vaktim yoktu PC öğrenemedim diyenleri çıtır çıtır yemek geliyor içimden.

Yaş yetmiş , iş bitmiş diyerek öğrenmeyen memurları da biliyorum ama .
;D

goodEvening2.png

;)

Şükür erken öğrendimde sorun yaşamıyorum,benim sorunum sadece derstte sıkılmam :smiley:
Bırakmıyorki girmeyeyim devam zorunluluğuda var :smiley:
Sanada iyi akşamlar Murat..

Yav arkadaşım,pencerenin kenarında otururken itti... Biraz dışarı savruldum.. Tesadüfen yaşıyorum.. xD

Kızım inci yine paçayı sıyırdın..:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR