Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 714,993
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Yok Fatma ,
Tezinde de açık noktalar var ama uzatmak istemiyorum.

Ulaş paşamızın yaptığı Oryantiring sporu başlı başına bir Doğa Yürüyüşü iken başka cümle kurmama gerek yok.
;D
Bencede siz bilhare görüşün uzatmayın :smiley:
Ulaş beyde aynı fikirdeymiş uzatmama konusunda. Cümlede belli onun görüşlerine göre doğa sporu değilmiş yürüyüş. Ama şuda bir gerçek tanımlarda geçen doğa yürüyüşleri (treking) DOĞA SPORLARININ en hafifidir. Hafifte olsa sonuçta spor :smiley:

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28575.new#new

Tekirdağ Grubu bir göz atsın bu konuya ;)

Teşekkürler Fatma ,

Ulaş paşam oryantiring yarışmalarına ve antremanlarına hep gelmek istiyorum ama sadece bir cumaretsim boş.
Hafta içi 3 gün 19.30'a kadar mesaideyim.

Pazar günleri zaten planlı Doğa Yürüyüşlerimiz var.
Kala kala bir Cumartesi kalıyor.
:(

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Günaydınlar,

Uzun zamandır serbest muhabbet'e yazamıyordum. Görüyorum ki epey yeni dostumuz olmuş. Fatih üstadımın (jargondeath) mesajını gördüm de aklıma geldi, geçmiş günü yadettim.  :smiley:

İkimizde Serbest Muhabbet ile başlamıştık. Burada 2 çöm'dük sadece (Üni'liler anlar sanırım :smiley: ) İkimizin de farklı amaçları varmış :smiley: O kendini fotoğrafçılıkta geliştirdi. Epey öğrendi, yavaştan öğrendiklerini gösterme aşamasını da geçiyor, hafif hafif öğretmeye de başlayacak ;D Ben Doğa Yürüyüşlerine katkı yaptım, diğerlerini takip ettim, fotoğraf çekmeyi öğrenmeye çalıştım. İyilere bakarak daha iyi paylaşımlar yaptım, Oryantiring bölümünü açtırdım. Yani kısacası ikimiz de Serbest Muhabbet'ten mezun olduk gibi birşey :smiley: (Hem de 300-500 mesajlarda iken)

Bu kadar şeyi neden anlattım peki. Ne bileyim belki kötü oldum, belki de bizden sonra sınıfın daha da kalabalıklaştığını gördüğümdendir. Umarım burada gördüğüm herkes yavaş yavaş beceri ve istekleri yönünde Gezenbilir Serbest Muhabbet'inden mezuniyetine çalışıyordur ;D ;D

Not: Tabi mezun olduk da, sınıf sınıftır yine. Sürekli gelip okuyoruz da, artık yazamıyoruz... ;D ;D ;D Mesela ben kendimi yaşlı hissediyorum, artık yenilerin arasında... ;D

Not 2: Bir de diyeceksiniz ki, madem öyle nerede son 1,5 aydır yeni yürüyüş fotoğrafları? Ben de diyeceğim ki, işler güçler. Siz diyeceksiniz, hadi  be. Ben de diyeceğim, tembellik işte. Valla bak, birkaç haftaya kadar ;D ;D ;D

Kısacası herkese günaydın. İyi dersler, Gezenbilir'de...... ;)

Adım geçmiş madem bir kaç kelam etmeden geçmek olmak. Herkese selamlar sevgiler.

Ulaş üstadın ( XtrmPrgrmmr ) dediği gibi epey olmuş üye olalı bayada mesaj atmışız başlık açmışız açmayada devam ediyoruz. İlk tanışmam herkesin olduğunu gibi arama motorlarının sayesinde oldu. sonrasında üyelik mesajlar derken baya bir şeyler paylaştık sanırım bazen kısıtlı kaldı bazen gereksiz ve sorulara cevaplar aradık bunların başında hala edinemediğim botlarım vardı sordum soruşturdum aradım araştırdım ve alamadım sonunda murat üstad ( tezzmertek ) dediği gibi git ve al yoksa alamassın sözünün doğruluğu çıktı ortaya :smiley: tabi biz botu almadık malzememiz eksik diye etkinliklere katılmadıkmı ? katıldık tabiki ama neler geldi neler başımıza.

Her gidiş ders oldu dersler çıkardık ve bunları iyisiyle kötüsüyle paylaştık örnek : '' sıfır mazleme asfalt trekingi '' ulaş üstadla bir iddalaşmamızda yok değildi hani o yapar ben niye yapmıyayım yada neden olmasın gibisinden ama tatlıydı . hatta gps cihazı olmadan sırf google map deki haritadan geocaching aramaya bile gittim sonuç hüsran tabiki.

Burası ısınma turlarının atıldığı bölüm kaynaşmanın sağlandığı ulaş üstadın dediği gibi yazmasakta burdayız okuyoruz yazılanları murat üstadtan ve diğer üyelerden önemli bilgileri, güzel hoş temennileri alıyoruz.

'' 1.bölümün sonu ''

2. bölümün tefrika edilmesi gecikirse, Ankara'lı üyeleri özelden mesaj ile dürtükleyip büronun kapısına yollayacığımı unutma Fatih hocam.
:smiley:

Fatih sınavdan sonra etkinliklerde olacak her zaman :smiley: Şimdiden başarılar Fatih...

özele gerek yok buradayı zaten;ne zaman ve nereye????
;)
TezzMertek' Alıntı:
2. bölümün tefrika edilmesi gecikirse, Ankara'lı üyeleri özelden
mesaj ile dürtükleyip büronun kapısına yollayacığımı unutma Fatih hocam.
:smiley:

Olurmu üstadım devam ediyoruz. '' 2 bölüm ''

Ulaş üstadın gene dediği gibi burdan bölümlere dağıldık ve artık en azından bir konuyu seçip elimizden geldiğince daha iyisini yapıp paylaşmaya çalışıyoruz. Ulaş üstadın İstanbulun bazı yerlerini baştan aşagı bir haftalık tatili boyunca haritayla ve zamana karşı arşınlaması. benim fotoğraf konusunda eğitim değilde yorum ve eleştrilerle elinden geldiğince fotoğraf karelerimdeki kaliteyi ileriye taşımak için ne bulursam çekmem gibi bunun yanında kafayı taktığım fotoğrafları paylaşırken kırışıklık hissini kafaya takıp çözüp yol gösterir umuduyla bir şeyler yazmam gibi ( en verimli paylaşımımda bu oldu sanrıım). fotoğraf konusunda hala çok yolum var ve başındayım o ayrı :smiley: .

En önemlisi bunca etkiniğin sizin ve olaya şahit olanlarla yada o coğrafyaya ait insanların görebilcekleri şeylerle sınırlı kalmaması burda paylaşmak var ve buda keyif veriyor insana; İyisiyle, kötüsüyle, eksiğiyle, yanlışıyla hatalarıyla paylaşmak. neden aynı hatalar yapılmasın yanlışlar düzeltilsin güzel yerler korunsun yada belki sadece o gün yüzünüzde bir tebessüm oluşsun diye paylaşım.

Gene çenem düştü farkındayım kısa kesiyorum doğanın ortak paydamız olduğunuz düşündüğüm burada sizlerle tanışmış olmaktan memnumun. Elimden geldiğincede paylaşımlarda bulunmaya devam edicem. Ne kadar faydalıdırını düşünmeden sadece eteğimdeki taşları dökerek. belki birinin yüzünü güldürür o anki kederini alır ümidiyle. saygılar sevgiler sunarım.

'' Son '' Bu yazının :smiley::smiley::smiley::smiley:

Paylaşım ve cümlelerin için teşekkürler Fatih Hocam ,

Ferdana hanım bu ne hız böyle. Hemende iyileştiniz bakıyorum da.
;)

Murat bey
ya ne demezsiniz,gülmekle bir kilo pirzola yemek arasında ilgi kurarlar bence yanlış;gülmekle 2 adet agrı kesici bağlantısı var..
ee Gezenbilirci olarak bir etkinlik veya aktivite varsa hemen hazırlanırız ;) ama tehditler işe yaradı değil mi...

Ben teşekkür ederim murat üstad. Enerjin ve sınırsız yemek sofranla bizlerin en azından gözlerini doyurduğun için

ceranus' Alıntı:
Fatih sınavdan sonra etkinliklerde olacak her zaman :smiley: Şimdiden başarılar Fatih...

Başarı dileklerin için çok teşekkür ederim.

ferdane gül' Alıntı:
özele gerek yok buradayı zaten;ne zaman ve nereye????
;)

cevabı erken yazmam iyi olmuş yoksa ferdane hanımı hasta halinde yorucakmışız buraya kadar :smiley:

Gevezelik olur mu Fatih üstadım ya,

Ne bileyim sabah serbest muhabbete bakarken bizim ilk girdiğimiz zamanlarda yaptıklarımız geldi aklıma da :smiley: Ondan oturdum da yazdım öyle işte Sanırım sen de o günleri bir düşündün. (Asfalt trekking'i lafını da ne saçma yapmışız ya ;D Aslında bir taraftan bakınca da anlamı içeriyor ;D )

E iyi öğrencilerdik be Fatih üstadım. Kah sorarak, kah el yordamıyla, kah aynı şeyi tekrar tekrar sorup bıktırarak ;D iyi çalıştık mezun olduk sanırım ;D Öğrenme devam ediyor tabi de, ben artık bizi mezun kabul ediyorum. Darısı diğerlerinin başına ;D Başkalarının mezuniyetine kim karar verecek peki? Onu da biz söylemiyoruz. Sanırım herkes, kendisi, bir an geliyor; "tamam, ben mezun oldum" diyor. O zaman nitelik/nicelik falan derken bakıyorsun ki, Gezenbilir'den alacağını almışsın, mezun olmuşsun, şimdi Gezenbilir'e katabilecek zamana gelmişsin ki, senin gibilere katkı olsun. Biz de öyle bulduk, alacağımız katkıyı aldık, umarım verebileceğimizi de veriyoruzdur...

Ne ağır konuştum be,
Zaten bir süre yazmasam Serbest Muhabbet'in sağlığı açısından iyi olacak ;D ;D
E, hadi şerefe... ;D ;D ;D

:D
jargondeath' Alıntı:
Ben teşekkür ederim murat üstad. Enerjin ve sınırsız yemek sofranla bizlerin en azından gözlerini doyurduğun için

Başarı dileklerin için çok teşekkür ederim.

cevabı erken yazmam iyi olmuş yoksa ferdane hanımı hasta halinde yorucakmışız buraya kadar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR