Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 714,993
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İyi günler arkadaşlar,
Toplantı hazırlığı içerisindeydik Hakan ile, bu nedenle yazamadık.

Etiketler

Bu hafta sonu bizi İzmir'de çok güzel bir hava bekliyor arkadaşlar ;

3-4-5NisandazmirdeHavaDurumu.jpg

Fatoş sepet kullanımını görelim.?
Çorlu da ki havayı benim yaptığım tarzda buraya al bakalım.
;)

İyi günler herkese... :smiley:

Ovvv beşindeki yürüyüş.. ;D çok güzel bir hava ama sıcakta pişmez misiniz?

TezzMertek' Alıntı:
Yok paşam yok.

Senin mutlaka benim ve Ömer'in yanında bir yürüyüş yapman şart.
Ondan sonra Doğa Yürüyüşü spor değildir dersen okeydir.
:smiley:

Zaten anlaşamadığımız nokta böyle temelde duruyor... Doğa Yürüyüşü sürekli kendini zorlamak ve hata yapmak değildir. Birşeyin spor olması için de içinde mutlaka sorun çıkmasıyla ölçülmez.

Benim ölçütlerime göre birşeye spor denmesi için herhangi bir vücut fonksiyonunun zorlanmasının yanında, rekabet, antrenman, daha iyi olma gibi kavramların da olması gerekir.
İşte anlaşamadığımız nokta, bu kadar temelde. Ben bu özellikler olmadan spor kabul etmiyorum. Yoksa zor bir iş yapıyorsunuz, hiçbir zaman kolay demedim. Ayrıca genel görüş olarak kimsenin işini yaptığını (heleki tüm detaylarına hakim olmadan) kolay/basit/vs. olarak nitelemem de.

Ama bir iş zor ise doğrudur veya spordur demek yanlış bence.

Benim sadece söylediğim bu.

Bu arada iyi bari aramızda çok yaşlı yokmuş, kimse sözü bile anlamamış veya kaale almamış ;D

veya yazının altına 2 tane dolma resmi, 1 kangal sucuk mu atsaydım ki? ;D ;D ;D ;D

TezzMertek' Alıntı:
Pişince bizi yemeğe mi geleceksin.???
;D
Henüz o kadar vampir değilim.. ;D ;D

Ya da yamyam ... ;D Ben de orada olacağım hatırlatırım... ;D Pişerse herkes pişer.. ;D Ben hele daha çok pişerim. ;D

TezzMertek' Alıntı:
Teşekkürler iyiyim ama epey yoğunum.
Arada 2-3 cümle kıracak vakit bulmaya çalışıyorum.
Ulaş paşamızı da bizimle başbaşa yürümek için ikna etmeye çalışıyorum.
Yürümeyeli epey çok olduğu için paslanmıştır. ;)
Allah daha iyi etsin :smiley:
İkna olması biraz güç gibi duruyor Murat :smiley: Tezini iyi savunuyor...
ekiNoks' Alıntı:
Fatoş' um hoş geldin. Nasılsın?
Hoşbuldum ablacım. Bugün haddinden fazla iyiyim :smiley: Sende toparlamışsın azda olsa aldım duyumlarını :smiley:

Yok Fatma ,
Tezinde de açık noktalar var ama uzatmak istemiyorum.

Ulaş paşamızın yaptığı Oryantiring sporu başlı başına bir Doğa Yürüyüşü iken başka cümle kurmama gerek yok.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Yok Fatma ,
Tezinde de açık noktalar var ama uzatmak istemiyorum.

Ulaş paşamızın yaptığı Oryantiring sporu başlı başına bir Doğa Yürüyüşü iken başka cümle kurmama gerek yok.
;D

Valla bunca zamandır tartışırız ama ben "Orientiring bir Doğa Yürüyüşüdür." dışında bir tez savunumu veya ispat konusunda bir çaba görmediğimden birşey diyemeyeceğim. Her zaman olduğu gibi ben tartışmaya, muhabbete açığımdır, yeterki herkes açık olsun. Ayrıca uzatılmaması konusunda hemfikirim, zaten takip ettiğim kadarıyla kimsenin bu konuda yapılacak bir tartışmaya niyeti yok halihazırda. Biz seninle, Murat paşam, daha sonra özelde de tartışmaya devam ederiz ki, zaten çok tartışılacak birşey de yok. Cümlem, benim spor anlayışıma göre diye başlıyor. Senin spor anlayışına göre başka türlü yorumlanabilir. Bu doğal.

Ama şunu kabul etsek iyi olur; Orientiring, bir doğa yürüyüşü değildir ;D ;D ;D (En azından öyle olması için iyi doğa yürüyüşçülerin (mesela sen?) aynı zamanda iyi orientiringciler olması lazım ki, Ist5Days'i geçtim, İzmir'deki il birinciliklerinde de kapışsak sevinirim. İzmir yeni bir milli sporcu kazanır, benim tartışmam sayesinde :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR