Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 715,000
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bizim de sezon açıldı artık :smiley:, bu da demektir ki Fatoş artık cumartesi günleri de çalışacak :D. 06 Nisan dan itibaren senelik izine ayrılıyorum, izinden sonra muhtemelen benim durumum da seninki gibi olacak :smiley:.

Etiketler

Günaydınlar,

Uzun zamandır serbest muhabbet'e yazamıyordum. Görüyorum ki epey yeni dostumuz olmuş. Fatih üstadımın (jargondeath) mesajını gördüm de aklıma geldi, geçmiş günü yadettim. :smiley:

İkimizde Serbest Muhabbet ile başlamıştık. Burada 2 çöm'dük sadece (Üni'liler anlar sanırım :smiley: ) İkimizin de farklı amaçları varmış :smiley: O kendini fotoğrafçılıkta geliştirdi. Epey öğrendi, yavaştan öğrendiklerini gösterme aşamasını da geçiyor, hafif hafif öğretmeye de başlayacak ;D Ben Doğa Yürüyüşlerine katkı yaptım, diğerlerini takip ettim, fotoğraf çekmeyi öğrenmeye çalıştım. İyilere bakarak daha iyi paylaşımlar yaptım, Oryantiring bölümünü açtırdım. Yani kısacası ikimiz de Serbest Muhabbet'ten mezun olduk gibi birşey :smiley: (Hem de 300-500 mesajlarda iken)

Bu kadar şeyi neden anlattım peki. Ne bileyim belki kötü oldum, belki de bizden sonra sınıfın daha da kalabalıklaştığını gördüğümdendir. Umarım burada gördüğüm herkes yavaş yavaş beceri ve istekleri yönünde Gezenbilir Serbest Muhabbet'inden mezuniyetine çalışıyordur ;D ;D

Not: Tabi mezun olduk da, sınıf sınıftır yine. Sürekli gelip okuyoruz da, artık yazamıyoruz... ;D ;D ;D Mesela ben kendimi yaşlı hissediyorum, artık yenilerin arasında... ;D

Not 2: Bir de diyeceksiniz ki, madem öyle nerede son 1,5 aydır yeni yürüyüş fotoğrafları? Ben de diyeceğim ki, işler güçler. Siz diyeceksiniz, hadi be. Ben de diyeceğim, tembellik işte. Valla bak, birkaç haftaya kadar ;D ;D ;D

Kısacası herkese günaydın. İyi dersler, Gezenbilir'de...... ;)

Hoşgeldin Ulaş Paşam.
İş güç yoğunluğunun doruk noktalarındayız kampüslerde
Yakında Vizeler de başlayınca daha da yoğunlaşacak işler.
AÖF - KPDS - ALES sınavları ayrı bir dert.
Yine de 23 Nisan da Gürle Kanyonuna gidiyor muyuz 3 kişi.??
;D

Merhabalar Murat Paşam,

Öncelikle sen yine iyi zaman buluyorsun, ne zaman görsem buradasın, dolmalar, baklavalar hala havalarda uçuşuyor ;D Valla kızacak Enstitü Müdürü ;D ;D

Gürle Kanyonu için de benim için sadece Orientiring'de haritalı-pusulalı kaybolmalar yeterli. Doğa Yürüyüşü-Orientiring karışık sevmiyorum, sağol. Sana iyi yürüyüşler şimdiden ;D ;D ;D

Doğru ,
Doğa Yürüyüşü spor değildi senin açından. :smiley:

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Gürle Kanyonu için de benim için sadece Orientiring'de haritalı-pusulalı kaybolmalar yeterli. Doğa Yürüyüşü-Orientiring karışık sevmiyorum, sağol. Sana iyi yürüyüşler şimdiden ;D ;D ;D

Bu cümle ile hiç bir zaman da spor olamayacak.
;D

Teşekkürler 24 Nisan da etkinliğimiz için hazırlık yaparız o gün.

Doğrudur, hala da spor kabul etmiyorum ;D

Hadi, tartışma başlatalım, Doğa Yürüyüşü spor mudur, değil midir? ;D ;D ;D

Not: Sonra da Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan? deriz ;D ;D ;D

Not 2: Yaşı benim gibi ilerlemiş olanların, Not'a cevabı vardır. Ben toplantıdan dönünce öğrenirim artık, kim yaşlı, kim değil ;D ;D ;D

O zaman Yedek Yönetim Kurulu üyesi olduğun Dedak'tan isimlerinde ki Doğa Sporları ibaresini çıkarmalarını talep etmelisin.
;D ;D

" Başkanım , başkanım. Her hafta Doğa Yürüyüşü yapıyoruz ama ben bunları spor saymıyorum.O nedenle Dernek Tüzüğümüz de ki Doğa Sporları ibaresinin kaldırılması için bir çalışma yapmayı düşünemez miyiz.? "

;)

Beni DEDAK'ta Yönetim Kurulu'na mı aldılar? Benim niye haberim yok? ;D Sana kim Ulaş Yönetim Kurulu'na (yedek de olsa) girdi dediyse, sanırım başka Ulaş'tan bahsediyor ;D ;D ;D

Bir de DEDAK sadece Doğa Yürüyüşü yapmıyor ya hani, hani aynı zamanda Oryantiring takımı da var ya, hani Doğa Sporları yazılır da tüm Doğa Sporlarını kapsaması sağlanır ya. Ayrıca hani Doğa yazan her yerde Doğa Yürüyüşü kastedilmek zorunda değil ya.

"Moderatörüm, moderatörüm. Doğa Yürüyüşü dünyadaki tek Doğa Sporu değildir. Doğa Yürüyüşünü spor olarak kabul etmesek de, dünyada Doğa Sporu olarak nitelendirilebilecek çok başlık olabilir. (Mesela Orientiring, O-Bike, Macera Yarışı, Kano Yarışı, vs.) Bence Doğa Sporları'nın listesini yapmak ve genel bilgilendirme için bir çalışma düşünebiliriz..."

;)

Yok paşam yok.

Senin mutlaka benim ve Ömer'in yanında bir yürüyüş yapman şart.
Ondan sonra Doğa Yürüyüşü spor değildir dersen okeydir.
:smiley:

Teşekkürler iyiyim ama epey yoğunum.
Arada 2-3 cümle kıracak vakit bulmaya çalışıyorum.
Ulaş paşamızı da bizimle başbaşa yürümek için ikna etmeye çalışıyorum.
Yürümeyeli epey çok olduğu için paslanmıştır. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri