Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,000
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydınlar,

Bu haftasonu yürüyüşüm yoktu. Umarım sizlerin iyi geçmiştir. Yürüyüş notları ve fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.

Ben de boş durmadım. Sinemaya gittim. Gezenbilir'in sinema bölümü de varmış ;D ;D ;D (Utanca bak...) Orayı da doldurmaya başladım. Hem Kült filmler, hem yerli-yabancı... Özellikle bayramda sinemaya gitmek isterseniz tavsiye ederim... (Ayrıca gittiğiniz filmlerle ilgili yorum yazarsanız, bayramda sinemaya gideceklere, veya "eve bir dvd alalım da bakalım"cılara yol göstermiş olursunuz...)

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=167.0

Görüşürüz...

Etiketler

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Umarım herkes için çok mutlu bir hafta olur ve herşey dilediğiniz gibi olur . Çalışan arkadaşlarada iyi çalışmalar , saygılar

miklagard' Alıntı:
vede malesef murat bey bizi o ziyafetlerden mahrum bırakacak. Bırakmaması için aynı şehirde olmak gerekir . Baştan kaybetmişiz haberimiz yok :(

Merhaba Emrah Bey ,
Ziyafetlerden mahrum kalmak gibi bir durum yok ki.
:smiley:

Hafta Sonu Kampımızdan bir kare,

PB298455.jpg

Daha fazlasını Kampçılık konu başlığına bulabileceksiniz arkadaşlar

valla çok iyi olur :smiley:
yağmurun sesi ile uyumanın güzelliğini tekrar yaşamış oldum :smiley:

Kaz Dağlarında ki yağmura benzemediği aldığın keyiften belli oluyor Ömer :smiley:

Kaz dağlarında gök gürültüsü uyutmadı.
yoksa yağmurdan yana bir şikayetim yoktu benim :smiley:

Herkese merhaba...
yağmurun sesi ile uyumak, ayrı bir mutluluk....gıpta hallerim devam ediyor arkadaşlar....bayramdan sonra katılabileceğim sanırım etkinliklere...herkese iyi bir hafta diliyorum..:smiley:

Herkese iyi haftalar diliyorum bayram öncesi.
Toplantıya çok şükür velilerimiz ilgi gösterdiler, ama yine de keşke bayramdan sonra olsaydı diyorum. Özellikle de kamp fotograflarınızı görünce. Çok sevindim güzel geçmesine. Cumartesi akşamı yağmur yağarken aşağıdan size doğru bakıp iyi olmanızı diledim.

Kamp etkinliğimizden bir kare ;

PB308467.jpg

Kamp etkinliğinin fotoğrafları ve hikayesine ise ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20554.new#new

linki aracılığı ile ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR