Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,009

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Yapılacak etkinliklere ait konuları

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=266.0 sayfasında bulabilirsiniz.
Tabii bu sayfa Doğa Sporları etkinliklerini kapsıyor.

Ana Sayfada Gezginin Dünyası bölümünde ki Etkinlikler başlığını ziyaret etmelisiniz.

Doğa Sporları yanında , Off-Road , Fotoğraf - Gezi , Kültür-Sanat , Festival - Şenlikler , Navigasyon ve Ticari Turlar ile ilgili etkinlikleri bu sayfalardan takip edebilir yapacağınız etkinlikleri ilgili konu başlıklarında duyurabilirsiniz.

İyi Çalışmalar.

denizimm_35' Alıntı:
merhaba izmirden ben deniz hemşireyim..

Gezenbilir Ailesine hoşgeldin Deniz,
Birçok mesajın olmasına rağmen Trekking Sevenlerin Tanışma Platformuna yeni mesaj yazdında.
:smiley:

vede malesef murat bey bizi o ziyafetlerden mahrum bırakacak. Bırakmaması için aynı şehirde olmak gerekir . Baştan kaybetmişiz haberimiz yok :(

Arkadaşlar, 20-21 Aralık'ta Ankara Işık Dağı, Karagöl Kamp alanında yapacağımız Offroad ve Kamp etkinliğimize hepinizi bekliyorum, linki aşağıda efendim ,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20503.msg154097#msg154097

BENDE GELMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....................
yaa zerrrin bende gelmeyi çok istiyorum ama o tarihte ASKER olacağım malesef.......
OFFROAD'ım geldi de krizdeyim:smiley: benim için üzülün tamam mı:(

Serhat, sen hep bizimle olacaksın merak etme, vatan için birliğin de olman bizim için çok daha önemli, sana hayırlı tezkereler diliyorum, sen döndüğün zaman kutlama yaparız :smiley:

Teşekkürler beni teselli ettiğin için... Askerden sonra her etkinliğe gelmek istiyorum.... Hatta bu hafta gelemiyorum diye birazdan iki arkadaşımla birlikte dağlara vuracam kendimi... tekerlerimi de değiştirdim.. bi deniyeyim bakayim:smiley:

Dün Tchibo'da hedik gördüm salewa'ya göre çok ucuzdu alan varmı ? ben almayı düşünüyorum , kar sezonu açılsın ben de açılcam .

Berat, ben de gördüm ama sadece baktım, çok ağır geldi bana....

Çok ağırlık farkı varmıdır , salewa'yı hiç yakından görmedim , Tchibo'nunkileri de vitrinde gördüm sadece .

03.png

İyi Haftalar Arkadaşlar ,

Yılın son ayının ilk gününün hepinize Sağlık,Mutluluk,Huzur ve bol bol gezecek zaman yanında da para getirmesini temenni ederim.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri