Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,013
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın Herkese :smiley:
keyifli çalışmalar diliyorum.
Yarın kampa katılacaklardan biri olarak çok sevinçliyim ;)

Etiketler

phclummia' Alıntı:
merhaba ben de emrah izmirden ne bileyim başka ne denir.
bil. müh. son senem gibi gibi :smiley:

Gezenbilir Ailesine hoş geldin Emrah ,
Gezenbilir İzmir Grubunda da kendini tanıtmanı istersem çok şey istemiş olmam değil mi.?
:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9741.0
Grupta ki formata göre bilgi verirsen çok sevinirim.
Ad - soyad yaş vb.
:smiley:

Teşekkürler.
Sanırım Ulaş Hocamızın öğrencilerinden birisin.

Hımm ,
Kampımızın demirbaşı geldi.
;D

Merhaba Abla ,
Ne var ne yok.? Kartuşları aldın mı sen .?

Günaydınlar herkese , yazılara şöyle bir baktım içim gitti adeta o baklavalar , sarmalar sabah sabah insanı inanılmaz bir yemek yeme azmi içine sokuyor adeta :D

Herkese günaydın arkadaşlar... Şimdiden güzel bir gün ve güzel bir haftasonu diliyorum :D

Gerçi kamp etkinliği düzenlemiş Murat gidecekler için güzel geçmemesi mümkünmü :smiley:

Bizde pazar günü Selçuk-Şirince taraflarına gidicez fotoğraf çekmeye umarım benim içinde iyi geçer...

miklagard' Alıntı:
Günaydınlar herkese , yazılara şöyle bir baktım içim gitti adeta o baklavalar , sarmalar sabah sabah insanı inanılmaz bir yemek yeme azmi içine sokuyor adeta :D

Merak etmeyin Murat sizi bu tarz ziyafetlerden mahrum bırakmaz :D

Kimin için kimin için.?
;D

miklagard arkadaşımızın ziyaret etmesi gereken linkler var ne yazık ki.
:(

miklagard' Alıntı:

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz miklagard,

Sizi Gezip Bilenlerin Tanışma Platformuna alabilir miyiz.?
İlgili sayfanın linki ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.0

Teşekkürler.

Ankara'dan Fatih arkadaşımız,
Fotoğrafların forum formatlarına uygun bir şekilde küçültülmesinin ve sepet adını verdiğimiz photobucket web sitesine yollanmasının anlatıldığı güzel bir sayfa oluşturmuş.
İncelemeniz tavsiye olunur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20444

IMG kodları almak için gerekli yazıları da en kısa zamanda ilgili başlığa yazacaktır.

bir şey öğrenmek istiyorum ? Acaba yakın zamanda yapılacak aktiviteleri nerden öğrenebilirim ? ::smiley:

murat selam siz hafta sonu nereye gidiyorsunuz.ateş başı muhabbetini ben kacırmışım.
biraz detay verebilirmisin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR