Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,982

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hoşgeldin Sevda ,

Nasıl gidiyor hayat İstanbul'da.?
İzmir'e ne zaman dönüyorsunuz tüm S'ler ile beraber.???

hoşlanmamak değilde başka sebebler oldu en baştada batıyorummmm:::smiley: mert var oğlum görmüşsündür .e onsuz gitmemem pazar günü yürüyüş için aşağı yukarı 200.00 YTL demek bu :smiley::smiley:)
İzmire ne zaman dönüyorum şirket böyle giderse birer ikişer yol vericek zaten hepimize işte o zaman :smiley:

Hoşgeldiniz Memduh Bey ,

Kaz Dağları kampımızın linkini inceleme fırsatınız oldu mu.??

Murat bey inceledim fakat dünde 2 tane çekim dönünce açıkcası hiç konsantre olmadım o işe. Bu şartlar altında gelmem mümkün değil. Malum kriz yüzünden gittikçe sıkışıyoruz. katılamayacağım için üzülüyorum açıkçası ama elden bir şey gelmiyor. Malesef

Üzüldüm Memduh Bey ,
Zor zamanlar bunlar.

Bahar aylarında tekrarlama şansımız olur mutlaka. Kalabalık bir Gezenbilir grubu olarak buluşuruz Zeytinli'de.

Bir geç günaydın da benden, nasılsınız arkadaşlar :D

Memduh, gerçekten reel sektör olarak zor günler geçiriyoruz, umarım hasarsız ya da en az hasarla atlatırız bu günleri...

Zeytinli ilçe Edremit, il Balıkesir sınırları için de ...

Hoşgeldin Fatoş ,

Evet haklısın Fatoş. Küresel kriz nedeni ile durgunlaşan işler büyük firmaların bile eleman çıkarmasına neden olunca şu an çalışmakta olan kişiler bile tedirgin olarak alışveriş yapmayı ve zorunlu harcamalarını kısıyorlar.
Tabii bu durumda piyasanın daha fazla durgunlaşmasına sebeb oluyor.
Zincirleme reaksiyon ile daha küçük firmalara doğru geçmeye başlayacak bu durgunluk ve işten çıkarmalar.
Mali piyasalara güven vermenin yanında dolaysız vergilerde indirime gidilmesi gerekiyor.
Tabii sıkı bir vergi denetimi ile beraber.
Zaten kayıtdışının %50 leri aştığı ülkemizde vergi oranlarında indirim daha fazla gelir kaybına sebeb olacak.
Doğa sporlarından nerelere geldik.
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR