Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşlanmamak değilde başka sebebler oldu en baştada batıyorummmm:: mert var oğlum görmüşsündür .e onsuz gitmemem pazar günü yürüyüş için aşağı yukarı 200.00 YTL demek bu )
İzmire ne zaman dönüyorum şirket böyle giderse birer ikişer yol vericek zaten hepimize işte o zaman
Murat bey inceledim fakat dünde 2 tane çekim dönünce açıkcası hiç konsantre olmadım o işe. Bu şartlar altında gelmem mümkün değil. Malum kriz yüzünden gittikçe sıkışıyoruz. katılamayacağım için üzülüyorum açıkçası ama elden bir şey gelmiyor. Malesef
Evet haklısın Fatoş. Küresel kriz nedeni ile durgunlaşan işler büyük firmaların bile eleman çıkarmasına neden olunca şu an çalışmakta olan kişiler bile tedirgin olarak alışveriş yapmayı ve zorunlu harcamalarını kısıyorlar.
Tabii bu durumda piyasanın daha fazla durgunlaşmasına sebeb oluyor.
Zincirleme reaksiyon ile daha küçük firmalara doğru geçmeye başlayacak bu durgunluk ve işten çıkarmalar.
Mali piyasalara güven vermenin yanında dolaysız vergilerde indirime gidilmesi gerekiyor.
Tabii sıkı bir vergi denetimi ile beraber.
Zaten kayıtdışının %50 leri aştığı ülkemizde vergi oranlarında indirim daha fazla gelir kaybına sebeb olacak.
Doğa sporlarından nerelere geldik.