Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,981
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Her ne kadar konuşmaktan hoşlanmasakta bi şekilde konu bu gerçeklere geliyor Murat.Hayat her geçen gün daha da zor oluyor. :( Bu arada kamp fotoğraflarınızı da keyifle inceledim.Güzel bi hafta sonu olmuş. :smiley:

Etiketler

Hayat kağıt kalem klavye üzerinde yaşanmıyor ki Fatoş.
Gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyoruz er ya da geç.

Kamp fotoğraflarını beğenmene sevindim. Bu tip kamplarda görüşmek dileği ile.
;)

Öğlen Neşesi ;

DİPLOMAT VE SARIŞIN
Yabancı diplomat, görevli olduğu ülkenin kurtuluş resepsiyonunda hemen her sosyal toplantıda karşılaştığı muhteşem güzel sarışın kızın tam yanına oturmuş, yemeğin ilerleyen saatlerinde birkaç kadeh şarabın da verdiği cesaretle çaktırmadan elini masanın altına sokup hayran olduğu kızın ayak bileğini tutmuş..
Kız ona hoş bir gülümseme ile karşılık vermiş, diplomat cesaretlenmiş biraz daha ileri gidip kızın dizini okşamaya başlamış.
Kız tekrar gülümsemiş. Diplomat daha da heyecanlanarak kızın yuvarlak kalçalarına uzatmış elini..
Kız yine çok tatlı bir gülümseme ile hafifçe diplomatın kulağına eğilmiş..
"Sanırım ilerlemekte kararlısınız.." demiş,
"Daha da ilerleyip birazdan erkek olduğumu fark edince yüzünüzdeki ifadenin aniden değişmemesi konusunda dikkatli olmanızı rica ediyorum..
Ben sizi korumakla görevli gizli ajan 0013..!"

gunaydin5ji.png

Arkadaşlar ,

Hoşgeldiniz Arkadaşlar ,

Bayram planlarınız ne bakalım.?
Bayram için Su Böreği yapan varsa aranızda adresinizi özel mesaj ile bildirin de termos içinde sıcak çay ile geleyim hemen.
;D

İyiyim Ömer teşekkürler.Aysonu işlemleriyle başladık maratona.
Bayrama kadar böyle artık.Sen nasılsın ?

Pasta malzemelerini almaya başladın mı Nuran .??

Bu arada 100.Mesajın Hayırlı olsun.
100'ler kulübüne hoşgeldin sende.
;)

Yoo hiç öyle bir girişimde bulunmadım.
Doğum günü benim.Pasta malzemelerini arkadaşlarım alır diye düşünmüştüm.

Bizim alacağımız sadece sağlam bir çatal bıçak olur tahminen.
Plastik çatal bıçak ile pasta yerken stresse giriyor insan.
Çatal ne zaman kırılacak , bıçak ne zaman yamulacak diye düşünmekten.
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR