batuhanyıldız' Alıntı:Merhaba; ben Batuhan, 23 yaşında ve İstanbul doğumluyum. Aslen Trabzon'lu olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek özellikle Doğu Karadeniz'in doğasına aşığım fakat bu zamana kadar yeterli zorlukta bir doğa yürüyüşüne katılmışlığım olmadı malesef. Bu sene özdisiplinine ve takım çalışmasına güvendiğim arkadaşlarımı örgütleyerek Kaçkarlar'da en az yedi günlük bir yürüyüş planlıyorum. Bu noktada forumun çok faydası olacakmış gibi duruyor.
Aileden gelen köklü bir avcılık geleneğimiz var fakat artık ekipmanların fazla gelişmişliği hayvanlara hiç bir şans tanımıyor. Üstelik ben bile genç yaşıma rağmen pek çok türün sayısının gerçekten azaldığının farkına varmış durumdayım bu yüzden avcılığa ara verdik ve belki de bir daha elime av tüfeği almamayı düşünüyorum. Trekkinge ve ciddi anlamda kampinge ise yeni başlayacağım, bu sebeplerle yakında sorularımla bunaltırsam mazur görün.
Tekrar sevgi ve selamlarımla.
yol' Alıntı:Artan forum nüfusu nedeniyle üyelere verilecek özelliklerin artırılması yada azaltılması zorunluluğu iyice kendini göstermiş bulunmaktadır. Buna göre Normal Üyeler 6 ayrı gruba ayırılmıştır; Yeni Üye, Anakamp, Kamp I, Kamp II, Kamp III ve Zirve... Mesela forumdaki kullanıcıların profillerinden kişisel bilgilerine ulaşmalarını ve emaillerini kaydedip spam mail göndermelerini önlemek için Yeni Üye'ler başka üyelerin profillerini görüntülemek gibi birçok imkandan faydalanamayacaklar. En azından 20 mesaj yollamış bir üye artık yavaş yavaş kendini de tanıtmaya başlamıştır. İşte ilk 20 mesajdan sonra Anakamp'a gelerek kısıtlamaların bir kısmını da otomatik olarak aşacaktır...
Yeni Üye; Foruma henüz üye olmuş kişi. Diğer üyelerin profillerini göremez, üye listesine bakamaz, istatistikleri göremez, üyelere özel mesaj gönderebilir ama email atamaz, özel mesaj kapasitesi 100'dür.
Anakamp; Forumda en az 20 yazısı olan kişidir. Profilleri görebilir, üyelere email atabilir, özel mesaj kapasitesi 150'dir...
Kamp I; Forumda en az 100 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 200'dür...
Kamp II; Forumda en az 200 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 300'dür...
Kamp III; Forumda en az 500 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 400'dür...
Zirve; Forumda en az 1000 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 500'dür...
TezzMertek' Alıntı:Gezenbilir Ailesine Hoşgeldin Batuhan ,
Cevap almak istediğin her türlü soruya forumumuz içersinde yanıt bulabilirsin.
Arama bölümü emrine amededir
Doğa Sporlar bölümünün alt başlıklarında yer alan Teknik Ekipman Bölümünde her türlü kampçılık ve Doğa Yürüyüşü ile ilgili soruna yanıt bulabileceğin gibi aklına takılan konularda (Forumda yazılı değilse) yeni konu açarak soru sorabilirsin.
Tekrar hoşgeldin der , paylaşımlarda ve etkinliklerde buluşmak dileği ile iyi çalışmalar dilerim.
Öz Murat ,