Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,674

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Üstadım uzundur bulunamadık buralarda sabah sabah aklım karıştı bir üyemiz teklifte bulunmuş. Eğirdirden sideye beraber yürüyelim diye onu okudumda ne kadar gidemiycek olsamda içimi bir heyecan kapladı. Birde yol güzergahı üstünde gerçekten görülmesi yerler var. Bir kaçındada bulundum. Harika gezi olur ama emekliliğimi bekliycem herhalde nasip olurda o günleri görebilirsek tabiki .

Üstadm canımız sağolsun :smiley: sistem saati aylardır böyle aylar sonra böyle olsa ne olur. Akıp gitmiyormu. :smiley:  

Hoşgeldin Semra,
Günaydın Ömer ,

Eğirdir Side yürüyüşü için emekliliğini değil de yıllık izinlerini ayarlamalısın bence.
Durumuna bakarsak (Trekking tecrüben - malzeme durumun) böyle bir etkinlik için daha erken diyorum.

Az biraz doğa da yürü. Zerrin Ören'den dönsün hele.
Yazlıklarında tadilat varmış.
Geçen günde aracına park halinde iken çarpmışlar. Onun sorunları ile uğraşıyorum diye yazdı.

Geçmiş olsun ve kolay gelsin dileklerimizi iletirsen üstadım sevinirim.

Bekliyoruz üstadım zaten. durumları ayarlamaya çalışıyorum bende :smiley:

Bu arada fotoğraf kısmınada karagöl ve sonbaharın renkleri linkini oluşturdum :smiley: bakalım nasıl karşılanıcak :smiley:

Üstadım birde ölçüleri alabilirmiyim. Yüklediğimiz imaj kodlarının görünüm ebatlarını dik ve eğik olarak ?

[attachment=1]
foto Alıntı: Bildirgec.org

cay.jpg

Fatihciğim ,
Kendi çektiklerimde ve Ömer'in çektiği pozlarda Photo Resize programında 760 * 540 ebatlarını kullanıyorum.
748 de uyuyor Forum'a.

Ama Rezisenin eski sürümü fotolarda kalite sorunu çıkarıyordu. Yeni sürümünü (6.1) yükledim çok daha hızlı ve daha kaliteli sanırım.
:smiley:

Çaylar içinde teşekkürler.

mail gelmiş :smiley:
akşam açar incelerim artık.bu hafta sonu yürüyüşü için listeye adını yazan kimseler olmadı daha anlaşılan...

Eh bizde keşif yaparız.
Hatice de 29'unda tören var diyor , Firdevs de tören de olur.
12 kişiyi zor buluruz.
Dekanlıktan bir arkadaşın da Pejosu vardı. Oda aynı fiyatı verdi.
Diğer arkadaş yerine Dekanlıkta ki arkadaşı tutmalı gidebilirsek.

Bu duruma göre pek gidebileceğimizi sanmıyorum ya.

zorlamanın anlamı yok bence :smiley:
sayı yeterli sayılacak düzeye gelirse o zaman bir şeyler düşünürüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.