Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,680

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

mrb nuran nasılsın. Yeni ayakkabın hayırlı olsun Murat çok bahsetti ayakkabından

şans bizim sınırladığımız ölçüdedir.ben sorunlu ayakkabımı iade etmiştim tabii dışarda kullanmamıştım.bu arada nuran hanım evet gerçekten çok seviyorsanız malzemelerinizi onlarla uyumak keyif verir insana.ben bir dağcılık materyalini ilk gördüğümde uzunnca süre elimden bırakmamış ve incelemiştim verselerdi o gece birlikte yatardık:smiley:)

O akşam bir tanesini denedim ya Murat eve gittim bir kaldırdım o kaldırış.
Valla sen söylemesen ben ayakkabıları unutmuştum.
Pazar sabahı aklıma gelirdi artık.
Eh artık vurursa da şansıma.Bende ona karşılık veririm.

mert hala ayakkabı olması gerekmiyor dergi bile alsam yatarken baş ucuna koyuyor
öyle masumki ama tabii o da büyüyecek işte,sizin gibi canavar erkeklere dönüşecek
yaşasın kadınlar ::::smiley:)))))
kahrolsun erkekler :::::smiley:)))))))))

Beş çayları geldi Arkadaşlar ,

c.png

Merhaba Murat,

Gevrek ve İzmir'in o güzel tulum peynirini görünce anılarım canlanıyor.

İstanbul doğumlu olmama ve 1986 dan beri İstanbul'da yaşamama rağmen kendimi hep İzmir'li hissettim.

Alsancak'da senelerce oturdum. Tüm arkadaşlarım ve akrabalarım İzmir'de.

İnşallah İzmir'de de bir tura katılırım bir gün.

Yusuf Rıza İlk Okulu / Alsancak Orta Okulu / İzmir Atatürk Lisesi

İzmir'e sevgiler,

Erdal R. Tuna

Not: Bir de Kumru rica etsem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR