TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Eki 2008 #4,369 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok canım. İzmir'e buyrun da tabanway off-road yaptıralım sizlere.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok canım. İzmir'e buyrun da tabanway off-road yaptıralım sizlere.
E:R:T Kamp I Mesajlar 109 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.hoteltuna.com 23 Eki 2008 #4,370 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Yok canım. İzmir'e buyrun da tabanway off-road yaptıralım sizlere. Genişletmek için tıkla ... Çok memnun olurum. Geçenler de ilk defa bu tarz bir etkinliğe katıldım. İnan bana Off-Road dan daha keyifli geldi. Heyecanla yeni bir gezi olmasını bekliyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Yok canım. İzmir'e buyrun da tabanway off-road yaptıralım sizlere. Genişletmek için tıkla ... Çok memnun olurum. Geçenler de ilk defa bu tarz bir etkinliğe katıldım. İnan bana Off-Road dan daha keyifli geldi. Heyecanla yeni bir gezi olmasını bekliyorum.
E:R:T Kamp I Mesajlar 109 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.hoteltuna.com 23 Eki 2008 #4,371 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Jeep'imin fotoğrafından anlaşılacağı gibi ben daha çok kampcıyim. Jeepimde herzaman olanlar; Çadır, uyku tulumu, mat, masa, sandalye, kuru gıda, konserve, ocak, mangal, tencere, tava, tabak, çatal vs.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Jeep'imin fotoğrafından anlaşılacağı gibi ben daha çok kampcıyim. Jeepimde herzaman olanlar; Çadır, uyku tulumu, mat, masa, sandalye, kuru gıda, konserve, ocak, mangal, tencere, tava, tabak, çatal vs.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Eki 2008 #4,372 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biliyorum Ağva gezisine katıldınız. Pınar Röfle yapalım diyor saçınıza.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biliyorum Ağva gezisine katıldınız. Pınar Röfle yapalım diyor saçınıza.
E:R:T Kamp I Mesajlar 109 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.hoteltuna.com 23 Eki 2008 #4,373 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Eki 2008 #4,374 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Minik bebeğimiz için biraz süte ihtiyaç var diye düşünüyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Minik bebeğimiz için biraz süte ihtiyaç var diye düşünüyorum.
milim bugün öfkelenme:) Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Eki 2008 #4,375 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) daha kahvaltı bile yapamadığım için şu görüntüler midemin boş olduğunu hatıtlattı ben bi kumru alsam ve ya boyoz)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) daha kahvaltı bile yapamadığım için şu görüntüler midemin boş olduğunu hatıtlattı ben bi kumru alsam ve ya boyoz)
milim bugün öfkelenme:) Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Eki 2008 #4,376 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu arada yeşiller de çok yakışmış )
evda Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Eki 2008 #4,377 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hiç çalışmıyorsun hiçç
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Eki 2008 #4,378 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) milim' Alıntı: daha kahvaltı bile yapamadığım için şu görüntüler midemin boş olduğunu hatıtlattı ben bi kumru alsam ve ya boyoz) Genişletmek için tıkla ... Buyrun Sevgi hanım ; Boyozunuz ;
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) milim' Alıntı: daha kahvaltı bile yapamadığım için şu görüntüler midemin boş olduğunu hatıtlattı ben bi kumru alsam ve ya boyoz) Genişletmek için tıkla ... Buyrun Sevgi hanım ; Boyozunuz ;
milim bugün öfkelenme:) Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Eki 2008 #4,379 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) işte budur yaa) teşekkürler .benmi çalışmıyorum msjlara bakıldığında öyle görünmüyor amaa.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) işte budur yaa) teşekkürler .benmi çalışmıyorum msjlara bakıldığında öyle görünmüyor amaa.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Eki 2008 #4,380 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yanıtın güzelliğine bakar mısınız.? ;D İyi ki benim mesajlarıma bakmıyor dekanlıktakiler. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yanıtın güzelliğine bakar mısınız.? ;D İyi ki benim mesajlarıma bakmıyor dekanlıktakiler. ;D
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 23 Eki 2008 #4,381 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) senin hızına kim yetişebilir Murat
milim bugün öfkelenme:) Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Eki 2008 #4,382 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) boyoz ve kumru iyi geldi şimdi biraz horon tepmeye gideyim)
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 23 Eki 2008 #4,383 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) keyifli terlemeler diyeyim bende o zaman
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 23 Eki 2008 #4,384 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D Arkadaşımız spor hocası Ömer , Tahminen öğrencilere horon tepmeyi öğretiyor. Değil mi Sevgi.?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D Arkadaşımız spor hocası Ömer , Tahminen öğrencilere horon tepmeyi öğretiyor. Değil mi Sevgi.?