Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,665

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

yolgezer' Alıntı:
Yaklaşık 1 yıldır üyeyim siteye, daha ne bir gezi, ne de kampa katılabildim.
Bu kış bolca yürüyüş ve kamp yapmak istiyorum.
Umarım kısa zamanda bir etkinlik olur ve katılırım, yoksa siteden atlıycam aşağa............

Atlamadan önce lütfen buraya bakın.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17584.80

Sevgiler,

Erdal R. Tuna

Merhaba Sevda,
Hoşgeldin Erdal ,

Yönlendirme içinde teşekkürler Erdal.
İstanbullu üyelerimiz daha aktif olmalı Doğa Yürüyüşleri konusunda.
Ayrıca daha ekonomik faaliyetler de planlamaya çalışmalısınız.
Şişli belediyesi ücretsiz otobüs tahsis ediyordu bu konu ile kim ilgilenebilir orada.?
Pınar'ın bir bilgisi var mı acaba.?

Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.

29 Ekim 2008 tarihinde çalışanlar var, çalışmayanlar var, bir de belli olmayanlar var.

Sevgili Hakan bana yanılmıyorsam çalışıp çalışmadığının belli olmadığını söylemişti.

Bu tarih de bir aktivite yapabilirmiyiz sizce?

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Sevda,
Hoşgeldin Erdal ,

Yönlendirme içinde teşekkürler Erdal.
İstanbullu üyelerimiz daha aktif olmalı Doğa Yürüyüşleri konusunda.
Ayrıca daha ekonomik faaliyetler de planlamaya çalışmalısınız.
Şişli belediyesi ücretsiz otobüs tahsis ediyordu bu konu ile kim ilgilenebilir orada.?
Pınar'ın bir bilgisi var mı acaba.?

Merhaba Murat,

Arzu ettiğiniz taktirde ben ilgilenebilirim. Şişli Belediye bana yakın. Telefon ile bilgi almak çok zor. Gitmek lazım.

Sevgiler,

Erdal

Mrb Arkadaşlar biraz önce bir mail aldım ve bu maili sizlerle paylaşmak istedim umarım bir yardımımız dokunabilir
Okan Sönmez, 20 yasinda lösemi (kan kanseri) hastasi,
Gata Tip Fakültesi'nde yatiyor,hayatta kalmak icin hergün iki ünite trombosite ihtiyaci var.
Ama kan grubu B rh (-) (negatif) oldugu icin ailesi kan (daha dogrusu trombosit) verecek donör bulmakta zorlaniyor.
Babasi Hayrettin Sönmez insanlarin ilgisizliginden yakiniyor. Isyeri olan Istanbul
Büyüksehir Belediyesine yaptigi basvuruya 30 bin çalisan arasindan sadece 3 kisi cevap vermis.
Oglunu yasatabilmek icin varini yogunu ortaya koyuyor. Eger siz veya bir tanidiginiz B rh (-) (negatif); kana sahipse
Lutfen Hayrettin Sönmez'e ait 0535 744 87 10 numarali telefonu arayin.
Not: Trombosit kanin pihtilasmasina yol acan bir maddedir.Kisi trombosit verdikten 3 gün sonra
yeniden trombosit verebilir.Saglikli bir insan yilda 24 kez trombosit verebilir.
Kandaki trombosit ayriştirilmasi işlemi yaklaşık 50 ile 70 dakika arasinda sürmektedir.
Eğer bunu yapamıyorsanız en azından mouseunuzu bir kaç kz tıklatarak bu gence yardımcı olabilirsiniz.
Unutmayınız, bu siz, yada kardeşiniz, veya çok'sevdiğiniz birisi de olabilir..

bu mail çok eski ve geçerliliği kalmadı...hatta bildiğim kadarıyla kötü bir şaka ...verilen numarayı aradığınızda teyit ettiğinizde anlıyorsunuz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR