Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,782
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kan grubum uymadığı için aramadım açıkçası.Ama böyle bir şeyin şakası olmaz. Ne günlere kaldık bakarmısınız.

Etiketler

Bende yaklaşık 1500 kişilik bir mail grubuna böyle bir yazı göndermiştim büyük tepki almıştım.böyle mailler artık bana inandırıcı gelmiyor :(

bizim bir yardım grubumuz vardı ,orda bir çok şeyi tecrübe ettik...bu tür mailleri kimden gelirse gelsin teyit etmeden yollamamak lazım...

yolgezer' Alıntı:
Bu hafta sonu İstanbul civarı bir etkinlik olursa katılırım......

Bu hafta sonu Şile de Off-Road cular buluşacaklar. Arabasında yeri olanlar aracı olmayanlarıda alacaklar. Bir liste var eğer 4x4 aracınız yok ise aracı olmayanlar bölümüne adınızı yazabilirsiniz veya Şile'ye kadar kendi aracınızla gelip kamp yerine bir off-road cu ile gidebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17050.200

Maalesef benim aracım dolu.

Sevgiler,

Erdal

Evet katılıyorum bu e-posta çok çok eski.
Sanal Kan Bankaları vasıtası ile her gruptan gönüllü kan verenlere rahatça ulaşabiliyor kan arayan kişiler.

Sevgili Hakan http://picasaweb.google.com/hakanozkay sayfasından Yedigöler2008 fotoğraflarına baktım.

Neler kaçırmışım neler.

Bir orkestra kurabiliriz. Kiralık bir Piyano bulabilirsem size eşlik ederim.

Taşıma işi biraz zor olacak ama .........

(Bu hafta sonu Şile de Off-Road cular buluşacaklar. Arabasında yeri olanlar aracı olmayanlarıda alacaklar. Bir liste var eğer 4x4 aracınız yok ise aracı olmayanlar bölümüne adınızı yazabilirsiniz veya Şile'ye kadar kendi aracınızla gelip kamp yerine bir off-road cu ile gidebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17050.200
Maalesef benim aracım dolu.)

Teşekkürler, bir yürüyüş programına dahil olmazsam zevkle gelirim,
gerçi bende 2 teker - tek çeker var ama başka motorsikletlilerde gördüm katılan,
sevgiler,

alp -motokros.jpg

yolgezer' Alıntı:
Teşekkürler, bir yürüyüş programına dahil olmazsam zevkle gelirim,
gerçi bende 2 teker - tek çeker var ama başka motorsikletlilerde gördüm katılan,
sevgiler,

Kusura bakmayın 2 çekeri atlamışım. Düzeltiyorum.

2 teker, 3 çeker, 4 çeker ve pedalına güvenen var ise tek çeker. Herkes gelebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR