Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 947,120
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Evet,
Uğrayamıyordum küçük Doğa'm okulla tanıştıda.

Etiketler

Çok sevindim Dilek,
Allah zihin açıklığı versin. Okumaktan ve eğitim görmekten soğumaması için elinden geleni esirgeme lütfen.

Sormayın artık ne zormuş.
Hala daha alışamadı ağlıyorda ağlıyor. Daha küçücük ama (3 yaşında).
Sizden ne var ne yok.? Hangi doğayla buluşacaksınız önümüzdeki günlerde.?

Murat üstadım,

Gezi fotoğraflarını ve altlarına notları ilave edip yüzeysel geçicektim ama kapsamlı olması için biraz daha zaman alıcak o zaman.
Bu arada kolay gelsin yoğunluğun malum ( yeni kayıtlar ve eğitim yılı ) elimizden gelen bir şeyler olurmu ?

3 mü .?
Aman aman daha çok küçükmüş kıyamam ben ona.

2-5 ekim tarihleri arasında Kaz Dağlarına kamp atmaya gidiyoruz tekrar.
O tarihe kadar İzmir'de yürüyüşler başlamış olsa da benim pek ilgimi çekmiyor + görevlerimiz var.
21 Eylül de KPSS sınav görevim , 28 Eylülde de Kaz Dağları kampımız için toplu alışverişi yapacağım.
O nedenle yürüyüşlere katılamam.

12 Ekim Pazar günü de Gezenbilir.com İzmir Grubunun 3. Buluşması var KSK'de
19 Ekim Pazar günü Deretepe Dağcılık Grubu adı altında yürüyüşlerimiz başlıyor zaten.
Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek.

Acele etme Fatih.
Yavaş yavaş hazırlarsın.
IMG kodlarını bir word dosyasında tut. Kodlara ait bilgileri yani fotoğrafın bilgilerini IMG kod altına ya da üstüne yazarak word dosyasını kaydet.
IMG kodlarını topluca worda kaydedip foto bilgilerini peyder peyder dosyaya gir.
Tüm işlemler bitince Forumda yeni konu açarak 5 er 5 er yerleştir fotoğrafları .
IMG kodlarının bulunduğu word dosyasını da ayrı bir klasörde arşivle.
İlerleyen yıllarda lazım olabilir.

Murat galiba aralığın 7si bayram yoksa bende gelirdim. ama istersen gerçi yorucu olacaktır ama ayarlayabileceğin bir kaç arkadaşla bu bayramda gece son otobüse kadar çekim yapabiliriz. ben bayramda sende kalma teklifini ömerden öğrendim. çünkü internette akşamüstü sorun vardı siteye giremiyordum. Aydın'dan akşamüstü dönmeye çalışırım. Ve bu zevke dahil olmak için yüklü çantamla bile size eşlik edebilirim. hem böylece senin evinede tarif etmene gerek kalmadan ulaşabilirim.

Herkese Günaydın Nasılız ? Nasıl keyfler ? Saydık saydık ama gene masa başında ofisdeyiz. Burda Gökgürlüyor sonbahar herhaliyle gözükmeye başladı

günaydın burası ço güzel tam bisiklet havası biraz sonra tur adacan size kolay gelsin

Üstadım burda bisiklet motosiklet baya sıkıntılı olur Yada yağmurluksuz yapılcaksa yağmuru sevmek gerek Size kolay gelsin genede yağmurluğu almayı unutmayında meteroloji uyarıp duruyor.

slm.arkadaşlar...izmir'de haftasonu yürüyüşleri yok mu?nereden öğrenebilirim??etkinliklere baktım ama pek bişey göremedim

Merhaba,

Hoşgeldini öncelikle..
İzmir Türkiye'de haftasonu yürüyüşlerin en yoğun yapıldığı illerden biri. Ancak şu anda sezon dışında olduğumuzdan ne yazıkki bireysel yürüyüşler ancak mümkün oluyor.
Kendi üye olduğum kulübümü yazacak olursam;
Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DEDAK) 28 Eylül 2008 günü sezonu açacak. (Detaylı bilgiler gelince, buraya da başlık açacağım.)

Ayrıca Deretepe , Doruk, Zirve ilk etapta aklıma gelen Kulüpler. Bu kulüplerin bilgilerini TezzMertek yakında yayınlamaya başlar. Ancak internette kendi sitelerinde yayınlıyor olabilirler.
Tüm programları görmek istiyorsanız, buradan bakmaya devam ederseniz, sezon yeni başladığı için yakında foruma düşmeye başlar.

Selamlar,
Bir yürüyüşte görüşmek, tanışmak üzere...

Verdiğiniz bilgiler için tşk.ler...nihayet sesimi duyan biri oldu Dediğiniz kulüplere de baktım nette..yine dediğiniz gibi etkinlikleri yok DEDAK 'a üye olabilir miyim? Olursa nasıl olur? Görüşmek,tanışmak üzere hoşçakalın

Merhaba,

DEDAK'a üye olabilirsiniz tabiki. Çok da memnun oluruz. Ancak üyelik için zaten 4 yürüyüşte bizlerle olmanızı rica ediyoruz. Hem sizin bizleri tanımanız hem de bizim sizi tanımamız açısından anlamlı.

Yürüyüşleri öğrenmek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz...
DEDAK web sitesine üye olabilirsiniz.
Facebook'ta DEDAK-Doğa Yürüyüşleri grubuna üye olabilirsiniz. (Burada da karşınıza ben çıkacağım )
Her hafta Salı gününden itibaren derneğin telesekreterini arayabilirsiniz.

Bu yöntemlerle yürüyüş programına ulaşabilirsiniz. Üye olmadan yürüyüşlere misafir olarak katılabilirsiniz. Eğer sever ve sürekli olarak katılmayı isterseniz, üyelik işlemlerinizi o zaman başlatırız.

Diğer kulüplerde de tahminim üyelik sisteminin benzer prosedürlerle ilerlediği. Ama diğer kulüplere üye arkadaşlar da yakında size not yazacaklardır. Sorunuz olursa özelden veya genelden memnuniyetle cevaplamak isterim.

Kendinize iyi bakın...

Teşekkür ederim Ulaş
Buraya öyle bir hevesle girdim ki biran evvel başlamalıyım modunda )
Yürüyüşlerinize misafir olarak katılmayı çok isterim...sürekli katılmak isteyeceğime eminim )
Yürüyüş tarihlerini öğrenmek için dediğiniz yolları izleyeceğim ancak sizden de haber alabilirsem sevinirim
Siz de kendinize iyi bakın..görüşmek üzere hoşçakalın