Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,072
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

aslında benim çektiklerimde varda kız arkadaşımı bayramdan sonraki ilk etkinlikte göstereceğimden ve o yemeklerin yakın çekiminde oda olduğundan şimdilik beni affet murat :-\

Etiketler

şimdilik bununla idare et Murat ;D

sapanca2.jpg

Bu ne .?
Kışlık odun mu.??
Benim barbekü için herhalde.? Ben Urlada kampta ike bir torba dolusu çam kozalağı toplayıp stoklamıştım balkonuma

herkese merhaba nasılsıınız murat ve efe yemekler güzel gözüküyor ağzımın suları aktı:smiley:)) efe hocam szde hoş geldiniz istede fazla gözükmüyorsunuz resimleriz güzel sizdende yemek resimlerini bekleriz

Sağol Şener iyiyim.
Benim web sitede bir link arızası oluşmuş onu düzeltmeye çalışıyorum.
:(

Murat bir dahaki geldiğinde gidebileceğimiz harika bir yer. Doğayla içi içe Sapanca'da İstanbul Alabalık Evi diye bir yer. Adındanda anlayacağın gibi aynı zamanda alabalık üretme çiftliği. yanından dere akıyor. Dağdan gelen buz gibi suların aktığı havuzları olan bir yer. Evet bunu şöminede yakabilirsin ama bir kaç tane böyle ağacı saksı olarak kullanmışlar. Sardunyalar bu durumdan memnun görünüyordu.

Kivanc666' Alıntı:
Herkese Merhaba,

İsmim Kıvanç. Yarım spastiğim (yani ucuz kurtardım paçayı). Yürüyebildiğim için olağan üstü yerler eşliğinde trekking keyfini yaşamak istiyorum. Doğuştan yürüme manyağıyım. Bir de atraksiyon olsa o başka tabi... Yani heyencanı severim. En azından engebeli, yamuk, dik yolları açık havada ben de arşınlamak istiyorum.

Ankara'da oturuyorum. GATA kütüphanesinde kütüphaneci olarak çalışıyorum.

Yüzmeyi severim, yürümeyi de. İnsanı çok rahatlatan bu 2 faaliyettir benim için. Hacettepe Mağaracılık Külübündeydim. Tabaklar ve Mencilis (Safranbolu'da hatırlıyorsam) mağaralarına girmişliğim var. Ama doğanın ve manzaranın keyfine varmak için treking yapmaya ihtiyacım var.

Umarım faaliyetlerde görüşürüz...

Hoşgeldin Kıvanç

Frequency' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Ben doğa yürüyüşlerine çok özenen fakat bir türlü faaliyetlere katılamayan Istanbulda yaşayan bir Bilgisayar Mühendisiyim. gezenbilir.com sayfanıza KORHAN ŞEN kardeşimiz sayesinde ulaştım. Doğanın havasını, güzelliğini, pozitif enerjisini keşfetmek ve faaliyetlerde bulunmak en büyük isteklerimdendir. Sanırım herşeyden önce bir trekking'in nasıl yapılır konusunda önerilere ihtiyacım olucak. Bu güzel birliktelikte umarım bende aranıza katılma şansı bulurum. Saygılarımla,

Merhaba Ercüment ,

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin.

İstanbul'da Trekking faaliyetleri yapmayı düşünüyorsan seni İstanbullu üyemiz Hakan Özkaya - Kaşif arkadaşımıza yönlendirmek istiyorum.
Kendisi bu bayramda Bolu Yedigöllere Kamplı faaliyet düzenliyor.

Etkinlikler sayfasından ulaşabilirsin.
Yok en iyisi link atayım sana ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15821.0

Aslında pek hoş gelmedim Murat. Bir akrabam vardı Hakkaride uzman onbaşı. O şehit olmuş. :'( Haberleri takip ederken ne yazdınız diye baktım.

Başsağlığı mesajları ilgili konuya taşınmıştır...Oradan takip edebilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2802.240

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.