Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,062
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Memnuniyetle,

Biraz önce verdiğim yöntemlere üye olursanız, ayrıca Gezenbilir'i takip ederseniz, yürüyüşlerle ilgili bilgilere sahip olacaksınız.

Kendinize iyi bakın.
(Bu arada Pazartesi günü gelince TezzMertek (Murat abi) ve diğer büyüklerim, arkadaşlarım sizlere kendi dahil oldukları yürüyüş grupları ve kulüpler ile ilgili de bilgi sağlayacaklardır. Seçin, beğenin, tüm İzmir her pazar günü yürüyoruz ;D ;D ;D )

Görüşmek üzere...

Etiketler

Arkadaşlar mesajlarınız Tanışma Platformu(Trekking) bölümümüzden buraya taşınmıştır, tüm sohbetlerinizi buradan yapabilirsiniz.

Kasif' Alıntı:
GİNGER (Özlem Bozkurt) Aramıza hoş geldin...

GİNGER' Alıntı:
TEŞEKKÜRLER,
HOŞBULDUM:smiley: HENÜZ BENİM İÇİN ÇOK YENİ ,YÜRÜYÜŞ PROGRAMLARINA BAKIYORUM BU KONUDA HEPİNİZİN YARDIMINI BEKLİYORUM .
SEWGİLER,
ÖZLEM B.

Kasif' Alıntı:
İzmirdeki yürüyüş organizasyonları için TezzMertek (murat öz) arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz..

Günaydın Arkadaşlar ,

Hafta sonu yığılan mesajlara ve yanıt bekleyenlere yanıt yazmaktan ancak vakit bulabildim.
Kişisel web sitemin anasayfasında ki linkte de bir sorun var.
:(
Onu düzeltmeye çalışıyorum.

Herkese Günaydın :smiley: Hayırlı Haftalar :smiley:

Murat Üstad kolay gelsin. Hafta sonu yoğundun sanıyorum sınavlardan. Nasıl geçti ?

Üstad yalnızmıydın ? varmıydı vukuat ? Pazar dinledin o zaman ?

Üstadım bende gene doğaya verdim kendimi çiçekleri fotoğrafladım. Süzüp ekliycem. Bakalım bunlar nasıl olmuş ? Bunun Hikayeside olabilir 3 parkta ve yollarda 2 saatim geçti fotoğraf çekicem diye :smiley: Örnek :

Seğmenler Parkı

[attachment=1]

Salonda 1 Salon başkanı ve 2 gözetmen vardı. Toplam 3 görevli ,

Pazar günü iki oturumda da görevliydim. 17:00 de bitti sınavlar. Eve varmam trafik ve yol uzaklığı nedeni ile 19:20'yi buldu.

Cumartesi akşamı da Doruk Dağcılık'ın İftar yemeğine katıldık.
Kulüp lokalinde üyeler ve dostlar yemek getirdi hep beraber yedik neşe içinde.
:smiley:

Doruk Ä°ftar 016.jpg

Doruk Ä°ftar 017.jpg

Ne güzel bizde yağmur yağdı diye evdeydik. allahtan kız arkadaşım geldide sapancaya gittik doğayla baş başa bir gün geçirdik. fotoğraflardan bir iki tane de göndereyim madem ki bu günkü mod bu. (Fatih bak gördünmü yavaş yavaş oluyor. Zaten aslılan makima değil fotoğrafı çekendir. kaldıki bizler o eski üstadların çektiklerinden çok daha donanımlı makinalar ile çekiyoruz)

İzmir'de de İftar yemeğini yerken yağmur başladı.
Akşam 21:30 da hafifçe yağan yağmur altında eve dönmüştük.
Yağmur yağacağını bildiğim halde ıslanmak için mont falan da almamıştım yanıma.
:smiley:

Serbest köşe Bülent , bak keyfine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR