Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,400
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

eLf' Alıntı:
Evet çok imrendik ama niye İzmir'de böyle geziler düzenlenmiyor ona şaşırdım.

İzmir'de çekilecek yer mi yok? Yoksa koskoca gezenbilirde İzmir'de fotoğraf çeken mi yok? :smiley:

Baya bakındım foruma ama bulamadım İzmir'de düzenlenmiş herhangi bir fotoğraf etkinliği...

Elif ,
Bu mesajı Doğa Yürüyüşleri konu başlığı altına yazınca ve bu bölümün İzmir li moderatörü olarak fotoğraf turu organizasyonu yapmamı istemiş gibi algılamam da doğal.

Ben güzergah bilgisi verdim. Bir İzmir'li olarak da organizasyonu siz başlatırsınız artık.
;D

Etiketler

Herkese günaydın. Nasılsınız ? Nasıl Keyifler ? Umarım herşey yolundadır. Hayırlı Günler :smiley:

Merhaba Arkadaşlar ,

Fakültenin açılmasına az kaldı. Hazırlıklarımız tam gaz devam ediyorda.
Forumda da mesajlara yanıt yazamıyorum.

Herkese iyi çalışmalar.

İmdat bey,
Gezenbilir.com ailesine hoş geldiniz

Trabzon Simiti ve Kars kaşarı konusu nereden açıldı anlayamadık.?
;D

Murat aslında İzmir'de parkur oluşturup gezi yapmanın hem avantajları hem de dezavantajları var. Kıyaslamayı istanbul ve İzmir olarak görmek tabiki de yanlış. Ama İzmir'in en büyük kilisesi Anglikan kilisesi yani ingiliz kilisesi Talatpaşa bulvarının girişindeki. akşamları kapılı oluyor. halbuki Sen Antuan kilisesi akşamlarıda açık. Buna mukabil şanslı olduğunuz tarafsa gecelerin buraya göre daha sıcak geçmesi. senindediğin gibi parkura başlanırsa ilk mola alsancakta verilebilir yada pasaportta. Ayrıca Varyant yada Öğretmenler evindende manzaranın güzel olacağına inanıyorum. Eşrefpaşa çorbacılarda da güzel bir mola verilebilir. Yada asansör kapanmadan oradan da manzarayı fotoğraf karelerine hapsedebilirsiniz

Günaydın Arkadaşlar ,

Bülent , İzmir de bir fotoğraf turunu 21 Kasım Cuma akşamı düzenlemeyi düşünüyorum.
Ömer ve Ulaş'ın kanına girelim hele.
Bir de bizim Deretepe ile Ulaş'ın Dedak yürüyüş programına bakmamız lazım.

Herkese Günaydın :smiley: Hayırlı cumaralar :smiley:

Nostalji yapalım saat 09:13:17-18-19-20..... :smiley: Doğada olmaya 23 saat 46 dakika 43-42-41 sn ( Cumartesi saat: 9:00 doğada olucak şekilde hesaplanmıştır.)

Ölüdenizde ve Göcekte çekmiş olduğum fotoğrafları ekliycem trekingde olmaz değilmi ? Gezi başlığını gözüme kestirdim.

Merhaba Fatih ,
Hoşgeldin Dilek ne zamandır uğramıyordun foruma ,

Selam Hakan. Msn de dönemiyorum kusura bakma çok yoğun burası bu hafta.

Fatihciğim.
Tatilde gezdiğin yerlere ait fotoğrafları Yurt İçi Gezi Notlarımız başlığında yeni konu açarak yayınlayabilirsin.
Ulaşım ve konaklama bilgileri de ilave edersen çok doyurucu olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR