Bu paylaşımcı tavrından dolayı tşk. ederim Bülent. Sanada iyi yolculuklar diliyorum
Bu arada sen çatla patla Murat cimrilik yapsanda gezenbilir ailesinde paylaşımcı arkadaşlar var neyseki ;D
Bu arada Bülent zaten İstanbul da. ;D
İftar yemeğine gelemiyor da Cumartesi akşamı Fotoğraf gecesi var ona katılacakmış.
Bende gitmişken o etkinliğe de katılayım diyerek dönüşümü Pazar gününe erteledim.
Cuma akşamı Sedat ta, Cumartesi de ya Sedat ya da Bülentte kalırım artık.
Hımm Bülent'in İstanbul'da olduğundan bilgim yoktu. Olsun iftar yemeğine katılmasada fotograf çekip bizimle paylaşacağı için sorun yok demektir sevgili Moderatörüm Murat
İlahi Murat nelere dikkat ediyosun valla buarada İzmir'deki bütün semtlerin otobüs numaralarını biliyosun galiba. Benimde takıntımdır bende birçok semtin otobüsünün numarasını bilirim ama seninki kadar değil tabi.
Daha önce bakmıştım ama biraz önce tekrar inceledim. Çok önemli bi engelim olmadığı sürece hepsine katılmayı planlıyorum. Umarım aksiliklerle karşılaşmam. Buarada sırt çantamı aldım sana söylemişmiydim 1 ay falan oluyo alalı. Yağmurluğumu da almıştım hatırlıyorsan geriye birtek bot kaldı onuda bi ara hallederim artık.
Çantan Hayırlı olsun Esra.
Ayakkabı içinde acele etmelisin nette bir araştırma yap istersen.
Ya da Dağ evi ile Dağ deniz mağazalarını ziyaret et Alsancak ta.
Tşk. Ederim Murat saol.
Ayakkabı için araştırma yapıcamda bi fırsat bulabilsem neyseki az kaldı kpss yi atlatırsam rahatlıycam o zaman bol bol gezer dolaşır bi bot bulurum kendime