Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,908
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ceranus' Alıntı:
Hoşbuldum Murat :smiley:

Hiç üstüne gidiyormuyum yaww ;D nereden çıkarıyorsun sende bunu anlamıyorum ;D

Kim üstüme geliyor ya, yok öyle birşey? Yok ya yok? :D :p :p :p

İşin şakası, hakikaten yiyici bile sayılmam, daha kamplı etkinliğe hiç gitmedim, zamanımı ayarlayabilirsem umarım bu ilk olacak? Belki tabi, hatta umarım :smiley: >Ya ben acemiyim daha, bu kadar çok işe bulaşmamın tek nedeni gevezelik. Az iş yapsam da, çok konuşuyorum. Meslek icabı :smiley: :smiley:

Etiketler

Ulaş , bir yerden başlaman gerekiyor bu yaşamın içine tam olarak girebilmek için :smiley: Hadi bakalım ilk Geocaching kutusunu da buldun sıra ilk Kamp etkinliğine geldi :smiley:

Gezenbilir com sayfasının facebook taki grubu hangisi arama sonuçları çok farklı çıktıda. bilen varsa paylaşabilirmi ?

The original grup bu ; http://www.facebook.com/profile.php?id=594068734#/group.php?gid=5360266449

Gezenbilir.com Ailesi Facebook adresi

http://www.facebook.com/group.php?gid=5360266449&ref=ts

jargondeath' Alıntı:
Gezenbilir com sayfasının facebook taki grubu hangisi arama sonuçları çok farklı çıktıda. bilen varsa paylaşabilirmi ?

Fahri , ben Küre Dağları konusuna değinmek istedim . Biliyorsun son günlerde panik halde '' kene '' vakaları yaşıyoruz, Kastamonu ilimiz de bu konuda nasibini alıyor , sence Küre Dağları güvenli alanlar içine giriyor mu ?

Bu arada ben o bölgede daha önce trekking yaptım, kanyonlarını gezdim.

fahri' Alıntı:
Merhaba

ben fahri Artvin Yusufeliliyim. Madem dağları meraklısınız bu anlamda size kaçkar , Karçal ve Küre dağlarınıda özellikle tavsiye ederim ...

Merhaba, Ist5Days 2008 ile ilgili bir başlık açtım. Sanırım deneyimli olanlarımız vardır. Deneyimlerimizi paylaşmak ve organizasyon hakkındaki yeni bilgileri tartışmak için iyi olabilir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14992.0

Selamlar...

Mesaj Hatalı konu başlığına yazıldığı için taşınmıştır.

tugay' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Ankaradan kesin dönüş yaptım Kaçkarlara (ama merak etmeyin kesin dönüş yaptım diye kimseyi oturduğu evinden çıkartmak niyetinde değilim:smiley:) şimdilik çadırım ve uyku tulumum yetiyor bana
Hepinize selamlar

Günaydın Arkadaşlar ,

menekse_cicek.jpg

Herkese benden de günaydın...

Zor bir güne başlıyorum. 12ye kadar aralıksız konuşarak ders anlatacağım. Sonra 1 saat kadar bilmediğim bir dersi çalışacağım. Sonra 3 saat kadar da bilmediğim bir dersi anlatacağım :smiley: :smiley: Noolacak bu eğitim sisteminin hali :smiley: :p :p

Çocukların da şansı ki, konuyu bilmesem de en azından çok iyi bir hocayım da mükemmel anlatıyorum 8) 8) 8) 8) ;D

Herkese tekrar günaydın ve selamlar...

Gerisayımım sürüyor: Aranızda Ist5Days'e katılmamış var mı? :D :D

Hoşgeldin Ulaş Hocam ,

Aramızda Ist5Days'a katılmış olan var mı diye sorman gerekmez miydi.?
6 Yıldır İstanbul'a adım atmış değilim de.
;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Herkese benden de günaydın...

Aranızda Ist5Days'e katılmamış var mı? :D :D

TezzMertek' Alıntı:
Hoşgeldin Ulaş Hocam ,

Aramızda Ist5Days'a katılmış olan var mı diye sorman gerekmez miydi.?
6 Yıldır İstanbul'a adım atmış değilim de.
;D

Olsun, olsun... Ben şansımı zorluyorum :D :D :D

Tamamen stratejik çalışıyorum... ;) ;) ;)

Baksanıza aramızda Ist5Days resmi fotoğrafçısı varmış, benim haberim yoktu mesela... Daha ne cevherler çıkacak... Mesela sanıyorum aramızda çok iyi Oryantiring sporcuları da vardır, henüz hiç oryantiring yapmamış??? Olacak olacak, bulucam ben bunu...

Ben hiç oryantiring yapmadım.
2000 yılında Dağcılık Yaz Temel eğitimi alırken yaptığım çalışmayı saymazsak.
Seneye katılmayı düşünüyorum. Kızma ama Doruk dağcılık ile.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Ben hiç oryantiring yapmadım.
2000 yılında Dağcılık Yaz Temel eğitimi alırken yaptığım çalışmayı saymazsak.
Seneye katılmayı düşünüyorum. Kızma ama Doruk dağcılık ile.
:smiley:

Yok canım, niye kızayım... Doruk'cular ben Oryantiring yapıyorum diye bana kızıyor mu? :D :D :D Siz birşekilde biryerde Oryantiring'e başlayın da neresi olursa. Sonuçta aynı gemideyiz...Ayrıca biz Kupayı İzmir'e getirelim de hangi kulüp getirirse getirsin önce. Sonra kendi aramızda da yarışırız, o düzeye gelirsek... :D :D

Bu arada derslerden biri bitti. Şimdi ikincide sıra. Bakalım çalışalım biraz :smiley: :smiley: Arada girer yazarım yine...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri