Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,908
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

I-Alev' Alıntı:
Selam Arkadaslar,

ben 42 senedir Almanya´ da yasamaktayım ve yaklasık 20 senedir dagcılık yapıyorum. Tatillerimi genelde Alpdaglarında geciriyorum ve her haftasonu yakın cevrede Trekking yapıyoruz . Su andaki rekorumuz 19 saat icinde 84 km (2100 m rakım farkı)

Iki sene önce Agrı dagına cıktım. Bundan sonra TR daglarını tanımak istiyorum. Ne yazık ki gerekli bilgileri cok zor bulabiliyorum. Bu arayis icersinde bu güzel sayfayı buldum. Umarım bu konuda sizlerden bir cok bilgi edinebilirim.

Bu sene Aralık ayında 14 gün Likya yolunda yürümek istiyoruz.

(bazı harfleri kullanamıyorum, türkce klavyem yok)

Etiketler

Merhaba

ben fahri Artvin Yusufeliliyim. Madem dağları meraklısınız bu anlamda size kaçkar , Karçal ve Küre dağlarınıda özellikle tavsiye ederim.

özellikle kaçkar konusunda yardımcı olabilirim.

Tavsiyem herkesin kullanıdğı su yolu olan alışılmış parkurların dışına çıkmanız keşfetmeniz.

fahri yardımcı
www.gezikeyfi.net

Ahh Kaçkarlar ahh ,
Geçen sene Eylül sonu oarada idim.
Seneye tekrar orada olacağım İnşallah.

Bir De Link atalım
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8740.new.html#new

Umarım beni artık hatırlarsınız. Bir dahaki etkinliğe giderken unutmazsınız. ;) ben Sevcan'a söyledim bahtsızım diye. Buluşma yerinede dediğiniz saatten 45 dakika önce gelmiştim oysa. sebebi ise geç kalmayayım derken reken gelen araçtı. Neyse sayenizde yolda okumak için aldığım dergiyi siz gelinceye kadar hatmetme fırsatım oldu. sağolun. :mad:

Teşekkür ederim sıcak karşılama için.

Aslında sizlere yeni yerler yeni rotalar göller şelaleler vs konusunda yardımcı olabilirm.
Ancak doğaya saygı çerçevesinde yapılan her etkinlikte varım.

Sevgiler

Merhaba,

Kastamonu'daki Atatürk İstiklal Yürüyüşü ile ilgili bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bir başlık açtım. Umarım daha önce açılmamıştı? (Ben aradım, bulamadım)

Herkes sorularını (aslında mümkünse cevaplarını :D :D ) paylaşabilir >

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14986.0

Selamlar

25-30 ahh ahhh
Nakit sıkıntımız olmasa koşa koşa giderim.

Zafer Yürüyüşü de vardı bu sene o ne oldu ?
Bir araştıralım Ulaş.

Araştıralım tabi de, mesela ben bu sene DEDAK'ın düzenlemeyeceğini biliyorum. Onların 2 yılda bir gibi bir fikirleri vardı. Bu yüzden DEDAK tarafından yapılan bir organizasyon ise önümüzdeki yıl olacaktır. Başka kulüplerden düzenleyecek var mıdır ki?

Ayrıca Kastamonu işi benim de net değil ama zamanımı planlamaya çalışıyorum. Becerebilirsem ilk kamplı etkinliğim olarak deneyeceğim. Umarım zamanımı ayarlayabilirim. Ah yaz okulu ah... :( :( :(

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Araştıralım tabi de, mesela ben bu sene DEDAK'ın düzenlemeyeceğini biliyorum. Onların 2 yılda bir gibi bir fikirleri vardı. Bu yüzden DEDAK tarafından yapılan bir organizasyon ise önümüzdeki yıl olacaktır. Başka kulüplerden düzenleyecek var mıdır ki?

Ayrıca Kastamonu işi benim de net değil ama zamanımı planlamaya çalışıyorum. Becerebilirsem ilk kamplı etkinliğim olarak deneyeceğim. Umarım zamanımı ayarlayabilirim. Ah yaz okulu ah... :( :( :(

Gidebilecek olursan haber ver berabar gitmeye çalışalım :smiley:
Malzeme sorunu yaşamazsın.
;D

Ben geldiiimmmmm :smiley:

Gelir gelmez organize işler gördümmmm ;D

Kamp falan ohhh ne güzellll :smiley:

Hiç inkar etmiyoruz yaniii ;D ;D ;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Ne kampı ya, kim uyduruyor böyle şeyleri. Yok öyle birşey, yok yok. Değil mi arkadaşlar? Biz yiyiciyiz sadece ??? ??? ::smiley: ::smiley: ;D

Hoşgeldin Zerrin,

Ulaş doğru söylüyor valla.
Hayatında hiç kamp yapmamış adamın üzerine gitmesene sen.
;D

Hoşbuldum Murat :smiley:

Hiç üstüne gidiyormuyum yaww ;D nereden çıkarıyorsun sende bunu anlamıyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri