Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,677
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Doğru söylüyosun Fatih sana katılıyorum bende çok fazla trekkıng deneyimi olmayan biriyim ama şimdiden eylüle hazırlık yapıyorum :D tabi Murattan yardım alarak. Zamanla zaten kendiliğinden oluşur sanırım malzemeler.

Etiketler

Fotoğrafcı sanıyorum gün batımını çekmiş ve geri dönüyor.

1. Tahmin : Hareketleride zaten doğa sporlarıyla ilgilenen yada bir dönem yapmış sporcu olduğunu belli ediyor gibi
2. Tahmin : Harika bir doğa fotoğrafı yakalamak için her şeyi göze alabilcek cesur bir fotoğrafcı.

Sol elide dolu.

Kaza belasız atlatılması ve Güzel bir Kare olarak akıllarda yer alması güzel fotoğraf benide heycanlardığı için ekledim zaten.

Hepinize merhabalar arkadaşlar :D

Ulaş , geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ediyorum.

Fatih , fotoğrafları enteresan buldum, gerçekten sol el dolu olarak yapılmış mı bu atlama yoksa bir photoshop olayı mı var devrede :smiley: ne dersin ?

ceranus' Alıntı:
Fatih , fotoğrafları enteresan buldum, gerçekten sol el dolu olarak yapılmış mı bu atlama yoksa bir fotoshop olayı mı var devrede :smiley: ne dersin ?

Hoşgeldin Zerrin ,

Bahsi geçen fotoğrafta photoshop yok.
Bu fotoğraf; Amerika da Grand Kanyon da gün batımını çekmeye çalışan bir fotoğrafçının iyi poz alabilmek amacı ile kayalardan atlamasını konu ediyor.
Fotoğrafa ait video görüntülerde vardı zamanında gazetelerde haberi çıktığında.

Sizinle beraber meraka düştüm. Fakat yayınlanığı site özenli bir site gibi geldi yani fotoğrafta oynansa sitelerinde sunmazlar. Güvenliğine ancak bu şeklide emin olabiliriz. Fotoğraf üstadlarındanda yorumlarını bekliyoruz. Yanlız ilk bakıldığında atlanması imkansız gibi görünüyor sonra karşıya vardığında aslında ulaşılabilcek bir mesafe yanlız biraz yüksek işte :smiley: Kaya parçalarının Açıları bizlere bir göz yanılgısı yapıyor. Çeken fotoğrafcıda açıları iyi kullanmış diye düşünüyorum.

Sıcak yaz günlerinde soğuk bir havuz görelim o zaman belkide dünyanın en doğal en korkunç havuzu

Alıntı : swns.com

270191291.jpg

1053933277.jpg

1111779222.jpg

1466984946.jpg

1502295938.jpg

Ben işlerim nedeniyle katılamamıştım ama grubum bu baharda yapmıştı rafting, linkini vereyim de yeniden bir göz gezdirin :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12958.20

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR