Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,547

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bu uyarı tabelası daha eski zamanlı diye tahmin ediyorum. Güncel değil demem ondan eski araçlarda geçmek için epey uğraşılırmış. şimdi yeni model bir araç en fazla 1 dakika içinde geçebilir. bir aksilik olmadığı takdirde. Ama asıl amaç orda kullanılan faal halde bir tren yolu olduğunun bilinmesi ve kontrolu olarak geçişin yapılması gerektiğine dikkat çekmek.

jargondeath' Alıntı:
:smiley: Bu arada www.Google.com.tr ve www.netsozluk.com adreslerine başarımdaki büyük katkılarından dolayı anmadan geçemiycem :smiley:

Merhaba Kopyacı
Ya da Araştırmacı.

Fotonun daha fazla hikayesi ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14690.new#new

jargondeath' Alıntı:
Bu uyarı tabelası daha eski zamanlı diye tahmin ediyorum. Güncel değil demem ondan eski araçlarda geçmek için epey uğraşılırmış. şimdi yeni model bir araç en fazla 1 dakika içinde geçebilir. bir aksilik olmadığı takdirde. Ama asıl amaç orda kullanılan faal halde bir tren yolu olduğunun bilinmesi ve kontrolu olarak geçişin yapılması gerektiğine dikkat çekmek.

Valla Fatih,
Tabela çok eski değildi. Fotoğraftan da göründüğü gibi gıcır gıcır.
Makinistler hemzemin geçitlere yaklaşırken büyük ihtimalle düdük çalıyorlardır.
Sürücülerin bu düdük sesini duymalarını istiyorlardır.
Ayrıca yeni model arabalar hızlı geçiyor olsa da Belevi kavşağı yakınlarında ki 2.hemzemin geçit öyle virajlı idi ki biz sonunu bile göremiyorduk. Hem de her iki yönden.
:(
Dur bekle dinle geç en doğrusu.

Hemzemin geçit tabelaları farrklıdır, bulupta kopyalayamadım buraya :smiley:

:smiley: Tabela gıcır gıcır ama üstünde yazanlar konusundaki yorumum eski olabilirdi. birde göreceli bir tabela dediğiniz gibi gözümüzün önüne trenin gelişini ve gidişini rahatlıkla görüp fark edebilceğimiz bir yerde gelebilir. birde Murat abininde (izin almadan abi diyorum ama) söylediği gibi gözle görülemiycek ve aniden çıkabilecek noktalar var. ikisinede pozisyonları değilde aynı statüde oldukları için aynı tabela konulmuş. burda yorumlar o yüzden göreceli çıkıyor diye düşünüyorum. :smiley:

Bende tam konduramadım kendime. Kopyamı araştımamı yaptığım diye ama sanırım en önemliisi alındığı yeri yazmamdı yada yazmak gerektiğini düşündüm.

Valla trafik dersi gibi oldu form daha yeni okuyabildim işlerim yoğun sorunun cevabını ben biyerlere bakmadan söyleyebilirdim malum ehliyet için o kadar çalıştım
Gerçi bi işe yaramadı şimdilik ama neyse :D

Hayırlısı olsun demiştik ya Esracım :D nasıl olsa yine sınav olacak, sen de 100 alırsın :D

İnşallah bakalım hayırlısı ben normal bi şekilde alayımda ehliyetimi valla başka bişey istemiyorum. 70 le de geçsem bayram edicem :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR