Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,677

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Merhabalar,

Haftasonu, guzel bir festival (Merak edenlere: Zephyr) Sonrasında yeniden burdayım. Ben yokken trafik eğitimi olmuş galiba. Bir de sakatlık var. Geçmiş olsun diyeyim. (Gerçi ben geri gelene kadar geçmiş olmuş galiba ama, geç de olsa kabul edin...)

Zor bir haftaya geç de olsa başlarken herkese merhabalar. Zaman ve malzeme buldukça oryantiring bilgilendirmeye devam...

Tekrar selamlar...

HaleMiin.gif

Hoşbulduk Murat abi ( Dünde sordum ama cevap alamamıştım. Gene bey demeyip abi diyorum kızmıyorsunuzdur umarım ? ) Nasılsın 1-2 resim ekledim. Sonradanda alakasızmı oldu dedim. Konumuzla alakalı bir noktadada diye düşündüm olay yeri doğa olduğu için :smiley:

Yarı yaştayız ya abi demene kızmasam da sadece Murat demen yeterli Fatih.

Eklediğim fotoğrafta sorun yok. Burası serbest muhabbet köşesi.
Forum kurallarına aykırı olmadıktan sonra sorun yok.

Fatih eklediğin fotolar çok hoş tşk. ederiz.
Yükseklik korkusu yaşayan biri olarak çok cesaret isteyen bir iş olduğunu düşünüyorum fotolara bakınca bile içim ürperdi valla :D

Bir an foruma ikinci yazdığım mesaj geldi. Malzeme eksiklğinden yürüyüşe katılamadığımdam bahsetiştim. ama eklediğim fotoğraftada gördümki fark ettiysen ayağında terlikten(tırmanış için özel olabilir tam seçilmiyo ama) başka bir şey yok :smiley:

Doğada olmak yada doğa fotoğrafı çekmek için aslında tek gereken Doğada olmayı gerçekten istemek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR