Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,752
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar,

gunaydin5ji.jpg

Gunaydin.

Resim cikmadi mi yoksa benim gozumun onunden deleted meleted mesajlar mi ucusuyor? Biraz uyusam iyi olacak artik :D :D :D

Etiketler

Günaydın arkadaşlar...
İyi ama benim gözümün önündede aynı mesajlar uçuşuyo sanırım bende hala uyurgezer pozisyonundayım :D

Hoşgeldin Esra ,

Ulaşcığım , Photobuckette artık kullanmadığım 3-4 poz resmi silerken dalgınlıkla az önce yolladığım resmi de silmişim.
:(

Senin ve kendi mesajımı modifiye ettim mecburen.

Eh işte idare eder.
Yuvarlanıp gidiyoruz.

Okul da kapalı. Sadece Yaz Okulunun az sayıda ki öğrencisi var kampüste.
Ben Ege Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni olarak çalışmaktayımda.

Keyifli Olduğunu düşündüğüm bir meslek grubunda çalışıyosunuz. ama takdir sizin içinde olduğunuz için :smiley:

Bende Üniversite sınavlarına bilgisayarla ilgili bölümlerde okumak hayaleriyle girmiştim fakat hem fazla çalışmamam hemde teknik lise mezunu olmamdan dolayı başarılı olamamıştım.

Ama meslek olarak 3-4 seneye yakın bir zaman hem teknik servis hemde internet cafede sorumlu olarak görev yaptım. ama nerde vatanımın nezih bir üniversitesinde bilgisayar bölümünde okuyup bu konuda hem teknik hemde pratik eğitim almak :smiley:

O zaman bilgisayar konusundada sorularımızı üst kademelerdeki size danısabiliriz.

Fazla hayale kapılma Fatihciğim.

Bilgisayar Mühendisi değilim :smiley:
Teknik konularda fazla bilgim yok.
Kullandığım Bilgisayar programlarına adapteyim sadece.

anadolututkunu' Alıntı:
Slm arkadaslar.
Ben Malatya’dan Hüseyin.
Yaş 28.
Bir reklam firmasın da grafikerlik yapıyorum.
Bu güzel sitede sizlerle olmak güzel bir duygu.
Doğaya gelince Dünya üstünde kara parçası sularla çevrili etrafımızda biz insanoğluna çok şeyler düşüyor.
Bize verilen doğayla bütünleşmeliyiz yalnız gezmek görmek değil tüm yaşamı dünyayı evreni emrimize veren yüce yaratanın emaneti tesadüf değil görüp ibret almak kusursuz yaratılan herşeyi, emanetimizi sahiplenmeliyiz...

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldin Hüseyin.

Bütün hayallerim yıkıldı murat hayatımın geri kalanını bu hayal kırıklğının vermiş olduğu acıyla geçirebilirmiyim bilmiyorum.

Doğaya ve çiçeklere koşmak istiyorum tutmayın beni :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Bütün hayallerim yıkıldı Murat hayatımın geri kalanını bu hayal kırıklğının vermiş olduğu acıyla geçirebilirmiyim bilmiyorum.

Doğaya ve çiçeklere koşmak istiyorum tutmayın beni :smiley:

Allah Allah,
Bilgisayarlar ile ne kadar sorunun var ki.?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR