Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,804
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hüseyin merhabalar, Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Senden bir ricam var, profil bölümündeen nickinin altına adını , soyadını ve yaşadığın ili yazarmısın lütfen .

anadolututkunu' Alıntı:
Slm arkadaslar.
Ben Malatya’dan Hüseyin.
Yaş 28.
Bir reklam firmasın da grafikerlik yapıyorum.
Bu güzel sitede sizlerle olmak güzel bir duygu.
Doğaya gelince Dünya üstünde kara parçası sularla çevrili etrafımızda biz insanoğluna çok şeyler düşüyor.
Bize verilen doğayla bütünleşmeliyiz yalnız gezmek görmek değil tüm yaşamı dünyayı evreni emrimize veren yüce yaratanın emaneti tesadüf değil görüp ibret almak kusursuz yaratılan herşeyi, emanetimizi sahiplenmeliyiz...

Etiketler

Merhaba zerrin hanım hoş geldiniz. Sanırım biraz murat üstadı kızdırdım. Huzurlarınızda özür diliyorum şayet bir kırgınlık olduysa.

ceranus' Alıntı:
Herkese merhabalarrrr , keyifleri iyi görüyorummmm :D

Tabii ya ,
Öğle yemeği saati de geldi.

Buyrun buyrun ;
hbugulama.jpg

jargondeath' Alıntı:
Merhaba Zerrin hanım hoş geldiniz. Sanırım biraz Murat üstadı kızdırdım. Huzurlarınızda özür diliyorum şayet bir kırgınlık olduysa.

Yok canım.
Sadece PC sorununuzu ciddi bir şey sanmıştım.
Daha bilgili arkadaşlara yönlendirsem mi diye beyin jimnastiği yaptığımı da belirtmeliyim ama.

TezzMertek' Alıntı:
Fatih ,
Adamımız geldi.

Format ne demektir Ulaşçığım.??
;D

Format derken? Formatla da sorunum var benim :D :D :D

İşin ciddisi, formattan kasıt nedir? Hakikaten var mı öyle konu? Disk format mı? Alanım değil ama bildiğim kadarıyla destek olayım? Bak yine durmadı Öğretmen gönlüm! Pek anaç adamım yahu :D :D :D

Ulaş kelebek dedinde burada , tek kelebek ben kendimi sanıyordum yaww :D Ceranus , Kelebek anlamında da :D

ceranus' Alıntı:
Ulaş kelebek dedinde burada , tek kelebek ben kendimi sanıyordum yaww :D Ceranus , Kelebek anlamında da :D

Hadi ya, doğru yerden geldim yani ;)

Ayrıca siz yine tek kelebek kendinizi düşünün. Yemek yerken düşündüm de, kelebek olmaktan ileride pek hoşlanmayabilirim :D :D Kelebek dleikanlıyı bozabilir :D :D :D

Hah şöyle , buraların tek '' Kelebek '' i benim zaten ;D oh beee , derin bir nefes aldım :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR