Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,652

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

04-002.gif

Teşekkürler Murat ,

Keşke iyi olsam gittikçe sancım çoğalıyor,

Şimdi acilde filmim çekildi, çok yakışıklı çıkmış :smiley:

Ama benim ağrım gittikçe artıyor, :(

TezzMertek' Alıntı:

Sana da Murat iyi hafta sonu diliyorum, sen kampa gidiyordun değil mi?

nikanam ( İsmail ) , Gezenbilir Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Yapmış olduğun etkinlikleri bizlerle paylaşırsan seviniriz.

Güzel davetin için teşekkürler.

nikanam' Alıntı:
selam,

ismail ben. denizli’liyim. 32 yaşındayım. dişhekimiyim.
asıl anladığım konu bisiklet. kamp yapmaktan da hoşlanırım.
kamp ve bisikleti bir arada yapmak, yani “bisikletli kamp” en büyük tutkum.

denizli’de yaşıyor olmak, her an muhteşem bir doğanın birkaç adım uzağında olmak
anlamına geliyor. her fırsatta, hatta bazen hafta içi işten erken çıkarak bisikletime atlayıp
dağlara çıkabilmek güzel şey. bisikletle uzun turlara çıkmak ise tarifsiz bir keyif.

gezenbilir ailesinin her ferdini denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyarım.
eminim ki yolu buralara düşenlerle paylaşacağımız çok şey olacak.

Film çekildi sorun yok , ama düşmenin etkisiyle şişen dizim çok ağrıyor :( Umarım yarın iyiyim diyebilirim Fatih.

Düştüm yazıyor nerde ne zaman yazmıyor mesajda ama nerede oldu ? Doğada diğildiniz sanırım ?

Bu sabah şehirde işime giderken yolda bir basamak çıkıyordum yere kapklandım, dizim ve ellerim çarpmanın etkisiyle kötü oldu tabii, dizimde yaralanmada var ama şişmesi kötü, ağrı yapıyor, dizimin de elimin de filmi çekildi ikisinde de bir şey yok şükürler olsun, işte böyle şimdi zor yürüyorum .

Zerrin hanım çok geşmiş olsun, buz masajı yapmanız iyi olmuş, iyi olmanız dileğiyle.İyi tatiller.

Çok teşekkür ediyorum Servet, sana da iyi tatiller .

servetinsel' Alıntı:
Zerrin hanım çok geşmiş olsun, buz masajı yapmanız iyi olmuş, iyi olmanız dileğiyle.İyi tatiller.

Zerrin hanım bu çiçekler size .Geçmiş olsuna gelemedik ama umarım bunları kabul edersiniz .Doğadan alınmış % 100 Doğal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,564
Kaydolan Son Üyemiz
dijitalarsiv

SON KONULAR

Geri