Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,652
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Fatih bu mesajım dikkatinden kaçmış olabilir düşüncesi ile bir kere daha alıntı yaptım.

ceranus' Alıntı:
Fatih (jargondeath) öncelikle hoşgeldin,

malzemeler konusunda arkadaşlarım yeterli bilgi vermişler , olmazsa olmaz tek şey mümkünse gore-tex özelliğe sahip olan trekking botudur.Yürüyüşler en az 10 km den başlar genellikle 15 km üzerinde olur, bu nedenle ayakların son derece rahat etmesi gerekiyor :smiley:

Ankar^'da yapılan yürüyüşleri ben buradan başlık açarak duyurmaya çalışıyorum, ilginizi çektiği zaman sizi de bekleriz.

Etiketler

Ulaş , vereceğim linke gidermisin lütfen :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14589.0

ceranus' Alıntı:
Ulaş , vereceğim linke gidermisin lütfen :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14589.0

Gitttim geldim bile :smiley: Ne yapacagimi dusunuyordum ben de :D Seytan diyor; simdi otur birkac kopyala-yapistir yap en azindan bos kalmasin. Ama aklimda pazartesiye kadar bilgisayar gormeyeceksin, donunce temiz temiz yazarsin. Ne yapayim onu dusunuyordum :smiley: Olmazsa kisa birkac bilgi atacagim yine dayanamayacagim :smiley:

Tesekkurler simdiden :smiley:

Ulaş , açıklamalar güzel gidiyor, artık sorular da daha net gelecektir, teşekkürler. Ayrıca bir anket ekledim konuya uygun.

Birkaç, hem resmi, hem gayriresmi bilgi ekledim. Sanırım ilk etapta yeterli olur. Pazartesiye kadar baska konular da düşüneceğim. Aslında ana başlıklar açılması gerekecek o konular için. Ayrı başlık olması gereken bu konuları şu anda aynı başlık altına yazsam, sonra ayırabilir miyiz? Yoksa direkt başka konular mı açayım? (Örneğin IOG Ist5days yarışı duyuruları ve tartışmaları için bir başlık açılsa iyi olur. Bu ve bunun gibi bazı başlıkları direkt başlık mı açayım? ) Tavsiyeniz nedir?

Ayrı başlıklar açılması daha iyi olur, çünki sabitlediğim konu başlığı Orienteering için tanımlama ve tanıtma içerikli olmalı. Sözünü ettiğin konular artık yeni başlıklar altında yapılabilir.

Tamamdir. Ben kafamda netlestirdikce yeni baslik acarim. Yeni baslik sacma gelirse TezzMertek Tanimlama basligina tasir :smiley: :smiley: Ben biraz daha tanım anlamlı yazı bulabilecek miyim bakayım :smiley: Akşam akşam iş çıkarttınız başıma :smiley: Umarım hemen bulamam da uyurum, sonra pazartesi bulurum :smiley:

Günaydın Fatih ,

İyi dileklerin için Teşekkürler.

prod_791_35166.gif

Alooooooo Millet neredesiniz.

Geldiğinizde uygun yerlerinizi hart diye ısıracağım valla.

MinikEbrumuz.jpg

;D ;D ;D ;D

Hepinize merhabalar,

Arkadaşlar bu sabah düştüm ve dizimde küçük bir sorun var ne yapacağımı bilmiyorum, buz kompresi uyguluyorum, şişme yok denecek kadar az ama tabii canım yanıyor.

Sağol Yüksel, bir anda kapaklandım yere hala ne olduğunu anlamış değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,564
Kaydolan Son Üyemiz
dijitalarsiv

SON KONULAR

Geri